D-drinks B.V.


D-drinks is een vooraanstaand A-merk distributeur van natuurlijke non-alcoholische dranken en snacks zoals Vitamin Well, Active O2, Barebells en Cawston Press. In de afgelopen 10 jaar heeft D-drinks een groot en snelgroeiend distributienetwerk opgebouwd in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk en belevert alle kanalen van grote retailers tot kleinere zelfstandige winkels.

De missie van D-drinks is om de trend van natuurlijke “better-for-you” producten te blijven leiden met ingrediënten van hoge kwaliteit, gedreven door een duurzame en heldere visie. Vandaag de dag is D-drinks het dynamische platform geworden voor merken en inspirerende ondernemers die de klassieke drank- en snackindustrie durven uit te dagen.

Portfolio gezonde dranken en snacks

D-drinks is exclusief distributeur in de Benelux en Frankrijk van een premium A-merken portfolio healthy drinks & snacks. Het portfolio bestaat uit marktleiders en challenger brands zoals o.a. Vitamin Well, Barebells, Moonpop, HOLYSHOT, NOCCO, Belvoir, en The GUTsy Captain. Met dit portfolio bedienen wij alle kanalen zoals Out of Home, Retail, Petrol, On the Go en Catering.

Contactinformatie

Onderwijsboulevard 576
5223DN 's-Hertogenbosch
Nederland

+31881113600
info@d-drinks.nl
https://www.d-drinks.nl/nl-nl/


Neem contact op met D-drinks B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!