Creme de la Creme N.V.


Crème de la Crème is niet zomaar schepijs, maar Super Premium Quality Ice Cream, een titel die exclusief uitgereikt wordt aan de allerbeste ijssoorten en sorbets. Onze unieke manier van werken, vertaalt zich in een product dat lekker vers is en dat voor een natuurlijke en ongeëvenaarde smaakbeleving zorgt.

Crème de la Crème ijs is 100 % natuurlijk ijs. Het wordt gemaakt met enkel de beste ingrediënten en is daarom vol en puur van smaak. Het wordt bereid zonder kleur- en smaakstoffen.

Crème de la Crème wordt bereid volgens een authentiek recept en bevat enkel verse ingrediënten, zoals onder andere de beste vanillestokken uit Madagascar, vrije- uitloopeieren, dagverse hoevemelk en room. Die komen rechtstreeks van de boer, en worden direct verwerkt!

Crème de la Crème maakt een sorbet met 45 procent pure vruchten, en daar komt geen concentraat aan te pas! Je proeft een ware explosie aan fruitsmaken. Resultaat: een gezond en licht dessert.

Contactinformatie

https://www.cremedelacreme.be/


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!