Carpigiani Ambachtelijk Benelux


Carpigiani Group

De Carpigiani Group uit Italië is marktleider in Europa en al meer dan 70 jaar een begrip in de ijswereld. Vanuit Carpigiani Ambachtelijk Benelux richten wij ons op de ambachtelijke markt in de lage landen. Denk hierbij niet alleen aan ijssalons of restaurants, maar ook aan landbouwers, winkelcentra, pretparken, …

Op onze site delen wij onze passie voor ijs en vind je een overzicht van onze ambachtelijke ijsmachines en vitrines. Bij de keuze voor een ijsmachine kies je uiteraard voor het beste. Niet voor niets kiezen meester-ijsbereiders voor de kwalitatief hoogwaardige ijsmachines van Carpigiani.

Gelato University

Sinds 2016 biedt Carpigiani Ambachtelijk Benelux ook professionele opleidingen voor ijsbereiders. Deze cursussen gaan van basis tot gevorderd. Na het voltooien van een opleiding ontvangen de cursisten een Gelato University certificaat. Bekijk alle opkomende cursussen hier en schrijf je meteen in!

Gelato Festival

Ondertussen hebben we al meerdere jaren na elkaar een Gelato Festival Challenge voor België en Nederland georganiseerd. Met deze internationale wedstrijd gaan we op zoek naar de beste ijsbereiders ter wereld! De volgende edities zullen eind 2019 of begin 2020 weer plaatsvinden. Volg zeker ons Facebookpagina op de voet, zo zie je als eerste onze aankondigingen!

Contactinformatie
info@carpigianibenelux.com
https://carpigianibenelux.com/nl/


Neem contact op met Carpigiani Ambachtelijk Benelux

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!