Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Cargill NV


Cargill creëert een netwerk binnen het globale voedingssysteem om de wereld te helpen ontwikkelen en groeien. We koppelen landbouwers aan markten, klanten aan duurzame voedingsoplossingen en voeden op die manier de wereld.

Cargill levert voedings-, landbouw-, financiële en industriële producten en diensten aan heel de wereld. Samen met landbouwers, klanten, overheden en onze omgeving helpen we mensen om te groeien en zich te ontwikkelen, steunend op onze expertise en meer dan 150 jaar ervaring. Onze 160.000 werknemers in 70 landen zetten zich dagelijks in om de wereld op een verantwoorde manier van voedsel te voorzien, onze impact op het milieu te beperken en de samenleving waarin we wonen en werken te verbeteren.

Veliche™ Gourmet is een chocolademerk van Cargill met een lang gevestigde traditie in het produceren goede kwaliteit Belgische chocolade. Onze chocolade is rijk aan karakter en complex van smaak, maar toch opmerkelijk werkbaar en opgedragen aan ambachtslieden – met puurheid en eenvoud als kern.


Neem contact op met Cargill NV

Berichten van Cargill NVNog geen berichten gepost door Cargill NV

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht