Bunzl


Werkt u in een hotel, bungalow- of attractiepark, restaurant, cateringbedrijf, koffiebar of convenience shop? Werkt u veel met (liefst duurzame) disposables en verpakkingen voor het eten en drinken dat u aanbiedt? Wilt u niet alleen standaardproducten, maar ook unieke innovaties? En wilt u niet met tig van verschillende leveranciers moeten dealen?

Gebruik Bunzl Foodservice dan als one stop shop voor al uw non-foodproducten. Met ruim 16.000 artikelen kunnen wij aan vrijwel elke vraag voldoen. Van standaardproducten tot unieke innovaties. Van milieubewuste borden, bekers en bakjes tot diervriendelijke guest supplies. Van een grote range to-go-verpakkingen tot zuinige schoonmaakmiddelen. En van servet tot strijkplank. U kunt het zo gek niet bedenken. En wilt u daar uw eigen logo op? Dat kan! Onze chauffeur levert het vervolgens bij u af.

Totaalleverancier voor al uw non-food artikelen.

Bunzl Foodservice is een preferred internationaal outsourcing- en distributiebedrijf voor de hospitality markt; ofwel de wereld van buitenshuis eten en drinken, slapen, schoonmaken en genieten. Bunzl ondersteunt klanten/partners wereldwijd met een enorme variëteit aan non-food verbruiksartikelen die van essentieel belang zijn voor een succesvolle dagelijkse bedrijfsvoering. Het assortiment bestaat o.a. uit verpakkingsoplossingen, hotel- en restaurantbenodigdheden en alles voor een goede hygiëne.

Contactinformatie

Rondebeltweg 82
1329 BG Almere
Nederland

+31365478600
info@bunzl.nl
https://foodservice.bunzl.nl/


Neem contact op met Bunzl

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!