Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Bubalou


Ik ben een echt Nederlands designmerk. In 2017 ben ik opgericht om een revolutie te ontketenen in buitenmeubelen. Dat werd gedaan met de Bubalou Icon; de eerste loungeset, die ontwikkeld werd met het design en comfort van een binnenbank, maar met de meest duurzame en weersbestendige materialen, waardoor je mij het hele jaar buiten kunt laten staan. De 100% waterdichte stof zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te slepen met kussens. Ik sta altijd voor je klaar.

Inmiddels is mijn collectie uitgebreid met verschillende modellen loungesets, verlichting en accessoires en is Bubalou niet meer weg te denken als lifestyle merk in de outdoor branche.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Bubalou

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!