Borgesius Bakkerijen B.V.


Onze bakkers staan ervoor om iedereen, op elk moment en iedere dag weer, optimaal te laten genieten van de allerlekkerste en verse bakkersproducten. Met onze rijke ervaring van 7 generaties innoveren en verrassen wij continu met respect voor het ambacht, klant en omgeving.

We zijn betrokken en energiek en voelen ons verantwoordelijk voor het resultaat. We denken in kansen en mogelijkheden. We werken vanuit onze persoonlijke drijfveren en proberen altijd het verschil te maken.

We zijn vooruitstrevend, tonen moed en initiatief. We inspireren en stimuleren elkaar. We werken op enthousiaste en creatieve wijze samen met onze klanten én onze partners. Dit maakt ons dynamisch en toekomstbestendig.

We tonen respect voor ons mooie ambacht en gaan zorgvuldig om met onze omgeving. We laten de ander in zijn waarde en hebben waardering voor de klant en zijn eigenheid. We zijn open, eerlijk en bereikbaar voor elkaar.

Contactinformatie
info@borgesius.nl
https://www.borgesius.nl/


Neem contact op met Borgesius Bakkerijen B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!