Big Pillows


Een terras van Big Pillows is echt anders: origineel, opvallend en werkt als een magneet voor buitengenieters. Een aantrekkelijke uitnodiging daar neer te willen strijken. Met een hapje en een drankje, maar vooral met elkaar. Uitgangspunt is saamhorigheid. De prettige sfeer van binnen vertaalt Big Pillows naar een compleet assortiment voor buiten.

Big Pillows zorgt voor het ultieme buitenleven gevoel

Met onderscheidende designs op het gebied van trendy loungekussens en hip buitenmeubilair zorgen voor beleving op het strand, horecaterras, dakterras, of uw eigen tuin is onze missie. Sinds 2004 zijn wij actief op het gebied van ontwerpen en produceren van loungemeubilair en het inrichten van zowel bedrijfsmatige als privé buitenlocaties. Onze meubelen zijn te vinden in beachclubs en andere horecagelegenheden, daarnaast leveren wij ook aan particulieren.

Contactinformatie
info@bigpillows.nl
https://www.bigpillows.nl/


Neem contact op met Big Pillows

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!