Bettinehoeve


Sinds 1982 maakt de Bettinehoeve uit liefde voor het ambachtelijke kaasmakersvak de allerlekkerste geitenkazen. Met z’n heerlijk milde smaak heeft Bettine dat unieke Hollandse karakter. Deze 100% verse geitenkaas is natuurlijk zacht en fris, rijk aan eiwitten en ook nog eens licht verteerbaar. Geniet van Bettine Geitenkaas op een broodje, in de salade en op toast bij de borrel. Laat je verleiden door het lekkerste stukje geitenkaas van Nederlandse bodem!

Bettine Geitenkaas, het verst van dichtbij.

Bettinehoeve werkt tegenwoordig samen met circa veertig geithouderijen, waarvan de geitenmelk in Etten-Leur wordt verwerkt. Het assortiment van Bettine wordt verder uitgebreid, zonder op kwaliteit of smaak toe te geven. Het ambachtelijke karakter heeft Bettinehoeve op unieke wijze weten te behouden.

producent van verse Hollandse geitenkazen

Bettinehoeve heeft een indrukwekkend levensverhaal. Dertig jaar geleden begon Johan Ewijk met twee geiten zijn bedrijf. Van de melk maakte hij geitenkaas, die hij op braderieën en lokale markten verkocht. Het bleek een succes en langzaam groeide zijn bedrijf tot wat het vandaag de dag is. Een kwart eeuw later vindt u een breed assortiment van geitenkazen welke uitstekend geschikt zijn voor de horeca.

Contactinformatie

Bankenstraat 15
4874 ND Etten-Leur
Nederland

+31765022247
info@bettine.nl
https://www.bettine.nl/


Neem contact op met Bettinehoeve

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!