Bartscher GmbH


Bartscher GmbH is een van de toonaangevende bedrijven in de commerciële keukenindustrie in Europa. Het assortiment omvat een grote selectie aan professionele apparaten, praktische keukenhulpmiddelen en innovatieve productoplossingen. Alles wat nodig is in moderne commerciële keukens om efficiënt te werken. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1876 heeft Bartscher zich ontwikkeld tot een volledig assortiment commerciële keukenassortimenten. Apparaten van het merk Bartscher zijn verkrijgbaar in tal van Europese landen via gespecialiseerde retailpartners en met een toegewijd team is de gebruikelijke servicekwaliteit gegarandeerd in heel Europa.

Op het hoofdkantoor in Salzkotten heeft het traditionele bedrijf een modern hoogbouwmagazijn met 9.000 palletplaatsen en 15.000 vierkante meter opslagruimte. Een voordeel voor alle klanten: er staan ​​altijd 1.800 producten in het magazijn die binnen korte tijd geleverd kunnen worden. Bovendien zorgt het microprocessorgestuurde paternostersysteem voor onmiddellijke levering van bijna alle reserveonderdelen. Het uitgebreide productassortiment wordt aangevuld met een sterke service, waar Bartscher bijzonder belang aan hecht. Uitgebreid advies, snelle klantenservice en ervaren projectmanagement zorgen voor een bijzonder hoge servicekwaliteit.

Contactinformatie
info@bartscher.de
https://www.bartscher.com/de/


Neem contact op met Bartscher GmbH

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!