Alpenwijn


Wij willen Nederland kennis laten maken met de Natuurlijke en Exclusieve wijnen uit de alpen. Al onze wijnen moeten voldoen aan onze eisen betreffende zuiverheid,
eerlijke productie en kleinschaligheid. Ondertussen hebben wij verschillende kleine wijnboeren bezocht en hebben we een leuk assortiment voor u samen gesteld.

Tijdens onze zoektocht naar mooie wijnen werden we benaderd door de firma Prinz of we intresse hadden om hun likeuren en obstlers op de markt te brengen in Nederland. Graag laten wij u hier ook kennis mee maken. Sinds 2019 hebben we aan de C.Missetstraat 9 te Doetinchem een gezellige winkel waar u al onze wijnen, likeuren, gin’s, whiskey’s, cognacs, olie’s en azijnen kunt zien en proeven. Tevens hebben we ook 0% Alcohol artikelen.

Contactinformatie
info@alpenwijn.nl
https://alpenwijn.nl/


Neem contact op met Alpenwijn

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!