Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Internet of Things

In de wereld Internet of Things beleef je een high tech pizzaoven die binnen een paar seconden verse pizzabollen creëert en gebruik de AR pizza toepassing. Diverse virtuele producten worden uitgelicht, met digitale foodmodellen, verpakkingen en toegepaste designs. Met optimaal voorraadbeheer, de automatisering van je zaak, innovatieve koel- en warmtetechnieken en snel en gastvrij betaalgemak voor je gast laten we met connectivity & automatisering zien hoe jij inspeelt op de huidige uitdagingen. Daarnaast laten we zien hoe essentieel een high-tech wasstraat kan zijn binnen je organisatie en welke efficiency slag je hiermee kunt maken.

Alles en iedereen is met elkaar verbonden

Technologie voegt, naast het realiseren van maximale efficiency en kostenbesparing, ook extra beleving toe voor de consument. Door het gebruik van o.a. slimme technologieën, robotisering en mobile first wordt het keukenproces geautomatiseerd waardoor tijdswinst behaald wordt, kostenbesparingen gerealiseerd en de juiste analyses kunnen worden gemaakt op basis van big data. Technologische ontwikkelingen zoals virtual reality (VR) en argumented reality (AR) geven een extra dimensie aan beleving waardoor unieke ervaringen worden gecreëerd.

HOR trendlab iot 2 720x450

Meet the partners

Meer weten over deze partijen? Klik op de logo’s.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht