NK leermeester-leerling: deelnemers 2020 bekend

Welk fanatieke Leermeester-Leerling duo zal de prestatie van de winnaars van vorig jaar, Van den Hurk en Panis van Bord’Eau*, evenaren of zelfs overstijgen? Het Nationaal Kampioenschap Leermeester-Leerling, verzorgt door het Gastronomisch Gilde, vindt volgend jaar opnieuw plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. Op maandag 13 januari 2020 gaan onderstaande teams de strijd met elkaar aan om met de hoogst gewaardeerde titel voor leermeesters en hun leerlingen de Gilde Arena te verlaten.


Tijdens het NK gaan we meemaken welke gedreven leermeester met zijn leerling het beste team vormt. Welk culinaire duo kan als geen ander omgaan met tijdsdruk en verrassingen en is perfect op elkaar ingespeeld? De acht leermeesters en hun leerlingen die begin volgend jaar zullen concurreren om de winst van het NK Leermeester-Leerling 2020, zijn:
• Michael Molenaar & Melvin Gerrits van Restaurant Bij Qunis in Lijnden
• Mitchel Gruppe & Joe Liem van Restaurant Aan de Zweth* in Schipluiden
• Paul Zwart & Stijn Kaandorp van Het Gulden Vlies in Alkmaar
• Rob Wijnen & Timon Verhees van Restaurant d’Ouwe Tramhalte in Duizel
• Gert van der Heijden & Kevin van de Poppe van Het Roode Koper* in Leuvenum
• Mark Captein & Jennifer Bos van Orangerie De Pol in Doetinchem
• Wayne Kropman & Brent van Hasselt van Brasserie Pastis in Rosmalen
• Kees Visser & Jeffrey Buijl van Restaurant Cristo in Zierikzee

Organisatie

Het Nationaal Kampioenschap Leermeester-Leerling wordt tot stand gebracht door
het Gastronomisch Gilde en is mede mogelijk gemaakt door HANOS Internationale
Horeca Groothandel en RAI Amsterdam. Het Gastronomisch Gilde is dé vakvereniging voor ervaren en jonge professionals in de gastronomie.

Ga voor meer informatie naar www.gastronomischgilde.nl.

Foto credits: Gastronomisch Gilde


Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je mening

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht