Maarten Wessels op weg naar de bezorgkeuken (Dark Kitchen)

Maarten Wessels gaat op onderzoek uit voor de horecaondernemer. Deze keer gaat hij langs bij een bezorgkeuken (dark kitchen) van Deliveroo. Wat houdt het precies in, hoe kun je beginnen en waar moet je aan denken als je morgen wil beginnen met bezorging. Want als je die keuken toch al hebt, waarom dan niet bezorging er ook bij doen?


Maarten Wessels op weg naar de bezorgkeuken, of moeten we zeggen keukens? Vanuit 1 keuken wordt voor meerdere type keukens gekookt speciaal voor de bezorging. Hoe kan het concept van een bezorgkeuken (ook wel Dark Kitchen) of bezorging jou wat opleveren? Maarten zoekt het voor je uit!


Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je mening

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht