Next level kitchen

Er is een groot tekort aan horecapersoneel, goed opgeleide chefs zijn al helemaal niet te vinden. De technologie biedt in de keuken de uitkomst: slimme techniek in keukenapparatuur maakt het voor een minder ervaren of opgeleide chef mogelijk om kwalitatief hoogwaardige producten te bereiden. Ovens die aangeven wanneer een stuk vlees de juiste garing heeft, koelkasten die waarschuwen wanneer voedsel dreigt te bederven, de oven die een appje stuurt als hij nog aan staat. Op termijn kan de apparatuur zelfs gerechten verzinnen op basis van de persoonlijke voorkeur van de consument. Leveranciers spelen hier al slim op in door producten in halffabricaat te leveren.

In Next level kitchen laat Happy Italy vier dagen lang zien hoe met dit concept en deze manier van werken superkwaliteit in hoge snelheid kan worden geleverd,met slimme apparatuur van Rational, AKE Ideal en Winterhalten. De partners geven letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keuken.

De toekomst van automatisering

Index Systems laat graag aan de markt zien hoe zij de toekomst van automatisering in de horeca voor zich zien, en die visie delen ze dan ook het liefst met hun favoriete doelgroep, de horecaondernemer. Index Systems deelt twee belangrijke innovaties in het InnovationLAB, als eerste de opkomst van het ‘Omnichannel’ in de Hospitality industrie. De consument verwacht online, mobiel en op een kiosk te kunnen bestellen, maar wat betekent dat voor de horecaondernemer? En hoe faciliteer je deze ontwikkeling zonder vervolgens chaos in de productie & operatie te creëren? Index Systems toont hoe zij dit oplossen. De tweede innovatie is de implementatie van de opkomende ontwikkeling in het “afrekenen”; betaalapplicaties zoals Tikkie, Payconiq, iDeal en OK Betalen. Ervaar hoe je als consument mobiel kunt betalen én hoe je als horecaondernemer je ‘table turn’ en ‘klanttevredenheid’ naar een hoger niveau tilt.

SelfCookingCenter neemt werk uit handen

RATIONAL innoveert continue de productenlijn. Zowel hardwarematig als softwarematig. RATIONAL is uitvinder van de combi-steamer in 1976 en nog steeds werken dagelijks de medewerkers van de afdeling research & development aan verbeteringen van de productenlijn. Het huidige SelfCookingCenter® is slimmer dan ooit, eenvoudig te bedienen en zeer veelzijdig. Het is alsof er een extra medewerker in de keuken aanwezig is. Het SelfCookingCenter® laat niets aanbranden, kan meerdere verschillende producten tegelijk bereiden en aan het eind van de dag reinigt de RATIONAL zichzelf. In het InnovationLAB ervaart u de vele manieren waarop het SelfCookingCenter® in te zetten is en wat de mogelijkheden zijn van de combi-steamer.