Evening No, low or Pro

Bij Evening No, low or Pro draait alles om de bewuste consument. De consument maakt gezondere keuzes, en is meer op zoek naar het verhaal achter het product: lokaal, biologisch of traditioneel. De consument bestelt niet meer de bekende cola maar een huisgemaakte limonade, een biologisch appelsap of een pittige gingerbeer. De traditionele frisdrankmarkt heeft het nog nooit zo zwaar gehad, de afname van frisdrank met suiker of zoetstof neemt steeds meer af. Alcoholvrij bier gaat echter als een speer. Dit komt niet alleen door de stijgende kwaliteit van het alcoholvrije bier maar ook door de vraag van de consument naar meer mogelijkheden en alternatieven op alcoholische dranken. Er is een steeds groter aanbod alcoholvrije bieren van witbier tot IPA’s. Daar staat tegenover dat ook de speciaalbierenmarkt het nog nooit zo goed heeft gedaan. Een bijzonder biertje met laag of hoog alcoholpercentage, lokaal gebrouwen of van een traditioneel recept uit een klein dorp in België.

Ofwel de No (geen suiker, geen alcohol), de low (laag in natuurlijke suikers) en de pro (vol echte suiker, hoog alcoholpercentage, veel vet) trend.

Chocolate excitement bij Dobla

Als mondiale speler onderscheidt Dobla zich op de markt voor chocoladedecoraties met een handgemaakt assortiment. Dobla creëert ‘chocolate excitement’, want gebak, dessert, koffie of ijs moet niet alleen geweldig smaken, maar er ook onweerstaanbaar uit zien. Met eenvoudig te gebruiken chocoladedecoraties veranderen alledaagse producten in specialiteiten en worden nieuwe, spannende ervaringen gecreëerd.

In het InnovationLAB toont Dobla verschillende innovaties zoals chocolade-fruitcups en – schijfjes, rietjes van chocola, chocoladenoten en -fruit, en de Dobla Donut & Cookie Topper: een topping met een boodschap of thema erop geprint, die smelt over een verwarmde donut of cookie.

Dobla gaat graag met u in gesprek over de trends in foodservice, hoe hier met verrassende presentaties op in te spelen is en hoe Dobla u daarbij toegevoegde waarde kan bieden. U vindt Dobla in All Day Breakfast, Evening en High Traffic Convenience.