Eigentijdse en innoverende interieurs

Al meer dan 20 jaar is AB Interieurbouw actief in het bouwen van eigentijdse en innoverende interieurs voor met name High Traffic food locaties. In het InnovationLAB toont AB Interieurbouw nieuwe technieken qua plaatmateriaal. Met name de houtmotieven worden door het aanbrengen van diepe groeven en rondingen in noesten van de meubelplaat niet meer van echt te onderscheiden. Hierdoor kunnen deze platen toegepast worden waar uitstraling zeer belangrijk is en scherpen prijzen ook.

AB is gespecialiseerd in het leveren van formuleklanten. Tijdens de Horecava 2019 komen zij graag in gesprek met formule klanten die kwaliteit en service net zo belangrijk vinden.

Combinatiemeubel voor verschillend gebruik

Innovatie zit in het DNA bij AKE Ideal - Nordcap. Iedere dag dagen de markt en haar gebruikers hen uit om met oplossingen te komen die er (nog) niet zijn. Het InnovationLAB is daarom bij uitstek het beste en platform om de organisatie en de innovaties. Diversiteit in eten en veranderende eetmomenten dagen iedere keer uit om combinatiemeubelen te ontwikkelen die geschikt zijn voor verschillend gebruik de hele dag door. Omschakelen van koelen naar verwarmen en omgekeerd zorgt voor de flexibiliteit die de je van de apparatuur vraagt. Ook dit jaar presenteert AKE Ideal – Nordcap hierin de laatste ontwikkelingen. De volgende innovatiemeubels zijn nieuw te zien Saladbar buffet van AKE, Foodstation van AKE, Jewellery Box van AKE, Flantastic Combi van AKE, Pizza Makeline van Ideal, Neapolis van Moretti Forni nieuwste pizza oven elektrische een bereik van maar liefst 510 0C en nog vele andere meubels.

Groei van het individu en de organisatie

The Hospitalitist staat voor groei; groei van het individu en daarmee van organisaties. Groei is voor hen aanpassing aan continue verandering. Dit doen zij dagelijks voor het menselijk kapitaal van organisaties in de hospitality. Innovatie is de basis. Binnen het AdviesLAB spreekt CEO Maarten Vooijs op de donderdag over de aanpak van The Hospitalitist en wat dit betekent voor organisaties. Het leggen van verbindingen tussen mensen, dat is de innovatie. Wat drijft je, waar sta je voor op iedere dag? En hoe geef je dat de aandacht die het verdient in je dagelijks leven? Ga erover in gesprek op het InnovationLAB.

HTC: bedrijfsvoering en concept

HTC Advies loopt voorop in foodservice, hospitality en pionieren zit in het DNA. De nieuwste trends, ontwikkelingen en innovaties zijn dagelijkse kost, en HTC motiveert en coacht opdrachtgevers om hiermee aan de slag te gaan en op een passende manier te integreren in de bedrijfsvoering.
HTC is als founding partner verantwoordelijk voor alle content op het LAB. Samen met de RAI, Sandenburg concept creation en AKE-ideal bepaalden zij het thema Food Culture bepaalt en gaven daar concrete invulling aan. In de verschillende werelden en het theaterprogramma laat HTC Advies door middel van storytelling en experiences samen met de InnovationLAB-partners en startups de innovaties in de markt zien. HTC kent als adviesbureau in hospitality en facility alle uitdagingen waar ondernemers of organisaties mee te maken hebben. Zij denken graag met je mee en inspireren aan de hand van de trends en innovaties. Op het Advieslab geven zij eerstelijnsadvies geven over bedrijfsvoering en conceptontwikkeling, en organiseren alle beursdagen een trendtour waar je bij aan kan sluiten.

Innoveren in energievoering

Nuon/Vattenfall heeft als ambitie om binnen één generatie te kunnen leven zonder fossiele brandstoffen. Daarom vergroenen ze niet alleen hun eigen opwek, ze helpen klanten ook om duurzamer te ondernemen. Dat doet Nuon/Vattenfall door te luisteren, zodat zij innovatieve oplossingen kunnen bedenken die ondernemers echt verder helpen. Er is waarschijnlijk geen sector waarbij de roep om verduurzaming zo luid klinkt als in de horeca. Niet alleen omdat veel horecaondernemers een groen hart hebben, maar ook omdat de gast van vandaag de dag verwacht dat duurzaamheid verder gaat dan het menu.
In het InnovationLAB toont Nuon/Vattenfall de nieuwste laadoplossingen voor elektrisch vervoer. Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden en als horecaondernemer wordt er steeds meer van je verlangd dat je dat faciliteert voor je gasten. Bovendien krijg je inzichtelijk hoe innovatieve, nieuwe keukenapparatuur jouw energieverbruik laat dalen. Op het AdviesLAB zie je de GreenBattery, een batterij met zonnepanelen die de ouderwetse dieselaggregaat vervangt. Zo zorgen we dat festivals en evenementen in de buitenlucht schoner, slimmer en stiller van energie worden voorzien.

Innovatief met HR-zaken

Door de krapte op de arbeidsmarkt kost het invullen van vacatures u wellicht veel tijd. Tijd die u liever aan uw gasten wil besteden. Als innovatieve HR-partner speelt Prokx met behulp van slimme innovaties in op de vraag van de markt. Van het werven, tot het gemakkelijk aannemen en het verlonen van uw medewerkers: met behulp van slimme tools heeft Prokx voor alle vlakken binnen HR een passende oplossing.  Meedenkend, innovatief en digitaal. Dát is waar Prokx voor staat.

Prokx investeert continu in innovaties die het u makkelijker maken. Denk aan het Digitale Bierviltje, dé tool die u als horecaondernemer helpt met flexibel ondernemen. Het oude vertrouwde bierviltje is gecombineerd met de digitale wereld van nu. Met behulp van een persoonlijke QR-code op uw unieke bierviltje neemt u binnen 1 minuut een nieuwe medewerker aan. Het Digitale Bierviltje is een eyecatcher en de QR-code is multi-inzetbaar bij het werven van uw personeel.

Bent u benieuwd naar het Digitale Bierviltje of heeft u een vraag op het gebied van HR? Prokx staat als hoofdpartner van het Innovatielab voor al uw vragen over uw personeel. We zien u daar!

Vernieuwende klantbelevenis concepten

Sandenburg concept creation ontwikkelt, ontwerpt en realiseert vernieuwende klantbelevenis concepten voor foodservice, retail, openbare ruimtes en de gezondheidszorg. Zo zijn zij betrokken bij de ontwikkeling en realisatie van innovatieve horeca, winkel en hospitality concepten, binnensteden, belevingscentra, universiteitscampussen en zorginstellingen. Sandenburg helpt bedrijven van idee tot opening. Met een team van experts stond Sandenburg aan de kiem van menig succes bij de realisatie van winkels van Tony’s Chocolonely, Eazie healthy fresh food, Landmarkt Amsterdam, het Cosi food & bakery concept van Total. Voor het tweede jaar op rij is Sandenburg samen met het team van RAI verantwoordelijk voor het concept en het ontwerp van het InnovationLAB.
Laat je meenemen in de toekomst van hospitality, foodservice en gezondheidszorg, in voor ieder een passende, inspirerende omgeving. Ervaar hoe je van idee tot opening tot onderscheidende en relevante concepten komt.
Het team van Sundenburg gaat graag in gesprek over de nieuwste trends en ontwikkelingen, en met name over hoe zij je kunnen helpen relevant en onderscheidend te zijn en te blijven met nieuwe en bestaande formules.