Keukentechniek - AKE-Ideal NordCap

Thema's als Circulariteit, Technologie, Third Places en Identiteit vormen een rode draad door de organisatie van Ake-Ideal NordCap. Als groothandel en producent van koel, warm en spoeltechniek aan een uitgebreid dealernetwerk in Europa, geven zij antwoorden op al uw vragen.

Personeel- Attend

Attend is een Hospitality Agency gespecialiseerd in het verhogen van gastbeleving middels het duurzaam inzetten van hoog gekwalificeerd gastvrij personeel in de horeca-, zorg-, en kantoormarkt. Door het bieden van maatwerk en een persoonlijke aanpak weet Attend als hospitality specialist het juiste personeel in deze dynamische markten te vinden. Meld u aan via info@attend.nl voor een adviesgesprek.

Conceptontwikkeling - Sandenburg

Sandenburg ontwikkelt, ontwerpt, realiseert en implementeert vernieuwende klantbelevingconcepten voor foodservice, retail en public spaces. Wij zijn betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe retail- en foodconcepten, binnensteden, winkelcentra en brand experiences. Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van conceptontwikkeling, design en realisatie. Nieuwsgierig? Maak een afspraak via budke@sandenburg.com. Wij denken graag met je mee voor de invulling van je concept!

Consumentengedrag - Consumatics

Met wat voor interieur en communicatie speelt u in op de behoefte van uw gast én behaalt u uw eigen doelen? Hoe ziet de ideale menukaart er voor uw zaak uit? Hoe speelt u in op de veranderende wensen van uw doelgroep? Hoe worden uw medewerkers meer bevlogen? Consumatics voert talloze onderzoeken uit naar het (onbewuste) gedrag van gasten en medewerkers. Meld u via romy.stuik@consumatics.nl aan voor een sessie in het AdviesLab.

Hogere bezetting met data - Fuuding

No-show is een groot probleem in de restaurantwereld. Fuuding is een app die restauranteigenaars de mogelijkheid biedt om last-minute restaurantplaatsen te verkopen. De bezetting stijgt hierdoor. En gasten kunnen voor een goedkoper tarief bij hun favoriete restaurant eten.

Sparringpartner hospitality

Hoe gaat u zelf nu aan de slag met trends zoals third places, circulariteit, technologie en identiteit? Als sparringpartner hospitality gaat HTC Advies op het LAB graag met u in gesprek! Maak een afspraak om samen te zien hoe we uw organisatie toekomstbestendig kunnen maken via e.vanderhorst@htcadvies.nl of 036-3030500

Gapping offline en online - So Connect

So Connect en So Review bieden een platform voor restauranteigenaren om reviews beter te stroomlijnen. Grote reviewwebsites als IENS en TripAdvisor bepalen voor een groot gedeelte de markt. Met So Review beheerst u uw reviews en krijgt u makkelijker inzicht in positieve en eerlijke beoordelingen van uw restaurant. Op deze manier worden de reviews over uw restaurant een positief marketingtool, in plaats van een verzamelplaats van negatieve reacties. 

Onafhankelijk advies - FCSI

Besteedt jouw organisatie regelmatig producten of diensten aan? Ben je er zeker van dat dit onafhankelijk gebeurt? Dat aanbestedingen transparant en gelijkwaardig in de markt worden gezet, zonder dat er partijen een voorkeurspositie kennen, is helaas nog niet altijd het geval. FCSI praat je bij over risico’s en valkuilen. Kom ons opzoeken op het AdviesLAB.

Circulariteit - Phi Factory

Wij van Phi Factory gaan graag met je in gesprek over circulariteit, want dat gaat verder dan duurzaam ondernemen. Het gaat om het besef dat er geen grondstoffen verloren mogen gaan en is gericht op gebruik van het hele product, recycling en compostering. Kortom, de cirkel sluiten, dat is het idee. En de kleinste ondernemer kan hier al in bijdragen!

Technologie - NCR/ Index Hospitality Systems

Index Hospitality Systems vertegenwoordigt NCR in de Benelux en is daarmee partner van de marktleider wereldwijd in het automatiseren van de professionele horeca. Van Burger King wereldwijd tot de RAI zelf, NCR heeft oplossing die schalen van 1 tot 5000+ restaurants in meerdere landen. Neem gerust contact op met ons via m.debruin@indexsystems.nl of 073-6579051 voor het plannen van een afspraak in het AdviesLAB.

Energie - Nuon

Energie kan heel veel geld kosten, maar ook geld opleveren! Nuon helpt je graag om beide aspecten te verbeteren;
1. Hoe kan ik er voor zorgen dat energie mij weinig geld kost?  De top 10 besparingstips staan voor je klaar
2. Hoe kan energie zorgen voor extra gastvrijheid? Denk aan oplaadpunten voor elektrische auto’s, je gasten die hun telefoon altijd kunnen opladen, etc.

We kijken uit naar je komst op het AdviesLAB!