Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

De vernieuwde Horecava app

De Horecava app is nu gratis te downloaden in de Google Play Store en Apple Store! Heb jij ‘m al? Hiermee heb je alle Horecava informatie altijd bij de hand. Highlight je favoriete deelnemers en producten en lees het laatste nieuws over de beurs. Ook het actuele activiteitenprogramma vind je daar. Handig tijdens je beursbezoek!

Horecava - Handig de vernieuwde horecava app

Blijf ‘APP-TO-DATE’

Zorg dat je alle beursinformatie altijd bij de hand hebt: met een MijnHorecava account, die je binnen 10 seconden op de website of in de app aanmaakt, kun je je favoriete deelnemers, producten en programma-onderdelen selecteren en bewaren. Een overzicht met je favorieten wordt automatisch opgeslagen en je kunt deze lijst te allen tijde inzien op de Horecava website of app. Zo weet je zeker dat je jouw, vooraf geselecteerde, deelnemers ziet en geen enkele leuke activiteit mist! Zorg dus dat je de gratis app downloadt om ook daar toegang te hebben tot jouw favorieten. Je logt met je MijnHorecava account in, in de app.

Download IOS APP

Download hier de Horecava app uit de Apple App Store.

Apple App Store

Download Android APP

Download hier de Horecava app uit de Google Play Store.

Horecava APP - Google Play Store

Wat kan je ermee doen?

1. Je favorieten selecteren: Je favoriete producten, workshops en activiteiten selecteren en opslaan op één centrale plaats op.

2. Favoriete deelnemers: Bewaar je favoriete deelnemers en raadpleeg deze lijst wanneer je maar wilt.

3. Persoonlijke gegevens: Werk je persoonlijke gegevens en interesses bij en beheer je inschrijvingen op de RAI nieuwsbrieven.

Horecava Mobiele App
Ontdek MijnHorecava Ontdek alle voordelen
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht