Voel de verbinding Ontdek alle leveranciers
Proef de toekomst Bekijk alle producten
Lees de verandering Ontdek het laatste nieuws
Hoor de toekomstmuziek Ontdek de inspiratie van Scoops
Start-ups
Start-up in the spotlight: The Mayo Sisters

The Mayo Sisters: een schoolvoorbeeld als het gaat over het succesvol opzetten en in de markt zetten van een start-up in de foodservice. Naast hun topproduct; een frisse, smeuïge en 100% plantaardige en suikervrije mayo met 15% minder vet, laten de zussen zien dat je met goede samenwerkingen, hard werken, mooie kansen en echte passie ver kunt komen. In januari stonden ze met The Mayo Sisters op het Horecava Start-upLAB en nu maken ze plannen om het buitenland te veroveren.

#hartvoordehoreca
Contactloze koorts- en temperatuurmeter als service

Een van de belangrijkste richtlijnen in ons land om het coronavirus het hoofd te bieden is om bij klachten zoals koorts thuis te blijven. Echter blijkt het dat veel mensen niet thuis blijven bij klachten. Dit kan een risico opleveren voor horecabedrijven en dat is natuurlijk niet wat we willen voor de branche.

Entree Magazine
Entree Magazine tipt 5 nieuwe horeca-hotspots!

Ondanks deze corona-periode openen nog steeds nieuwe restaurants hun deuren. Entree Magazine tipt iedere maand een aantal pareltjes van hotspots die de moeite waard zijn voor een bezoek!

Foodservice Denktank held
Foodservice Denktank held Martin Siekkotter eigenaar Falstaff

Hard werken en altijd klaarstaan voor de gast, dat is waar de horeca om draait. Wat ons betreft zijn de mensen die iedere dag weer met passie klaarstaan voor hun gasten échte helden! Hoog tijd om deze helden in het zonnetje te zetten! De held van deze editie is: Martin Siekkotter, eigenaar en chef-kok Falstaff in Arnhem.

Ontdek meer over Horecava Van Live event tot 365 dagen online platform ontdek meer
Over Horecava
Over Horecava

Horecava is het grootste Nederlandse trefpunt voor professionals in de wereld van eten, drinken en slapen. Zowel fysiek als online verbindt Horecava de branche. Dit doen we vooral online én éénmaal per jaar organiseert Horecava het grootste nationale foodservice event in RAI Amsterdam.

Deelnemers
Deelnemers Horecava

Ontdek de vele leveranciers die actief zijn in de foodservice. Bekijk hun bedrijfsinformatie en producten, lees de ervaringen van andere horeca-ondernemers en neem direct eenvoudig contact op met de leveranciers.

Segmenten
Segmenten

Ontdek de verschillende segmenten van Horecava. Vind leveranciers, evenementen en nieuwe producten. De segmenten staan gelijk aan de beursindeling en bieden alles wat je moet weten om met jouw organisatie verder te komen.

TrendLAB
TrendLAB

In het TrendLAB helpen we je verder, stomen we je klaar voor de toekomst en inspireren we je! Hoe ga je om met deze veranderende gast?

Start-upLAB
Start-upLAB

Het Start-upLAB is dé plek waar je nieuwe foodservice initiatieven vindt. Ruim 55 start-ups laten hun nieuwste producten en diensten zien. Laat je inspireren door alle innovaties van app tot zoet kruidige drank en van groen relatiegeschenk tot vegan cake.

Innovation Award
Innovation Award

Al 20 jaar worden de Horecava Innovation Awards uitgereikt voor meest innovatieve product of dienst. Het is dé wedstrijd om jouw nieuwe horecaproduct of -dienst onder de aandacht te brengen in de foodservice branche.

Sprekers
Sprekers

Op Horecava hebben we een uitgebreid sprekersprogramma waarbij diverse diverse vraagstukken, trends en segmenten uit de branche worden belicht. Bekijk hier alle sprekers en voeg ze toe als favoriet.

Programma en Evenementen Bekijk programma Bekijk evenementen
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht