High Traffic

De consument is 24/7 actief en vult de dag flexibel in met werk, reizen, sporten, socializen en andere lifestyle activiteiten. Tijd wordt zo efficiënt mogelijk ingedeeld, naast online kwaliteit, snelheid en service verwacht de consument dit ook in de foodservice onderweg. Of dit nou langs de snelweg is bij een tankstation of midden in de stad langs het fietspad bij een Deli 3.0. Versbeleving, gezondheid, personalisatie, ontzorging zijn thema’s die centraal staan.

De convenience store van de toekomst

In de wereld High Traffic bouwen de partners de convenience store van de toekomst waarin beleving centraal staat en producten op een nieuwe, verrassende wijze worden bereid en gepresenteerd. De uitdagingen in het proces van logistiek tot de hap van het broodje en de uiteindelijk tevreden “gast” worden inzichtelijk gemaakt. Tegelijkertijd wordt letterlijk een kijkje in de keuken gegeven door slimme apparatuur en de nieuwste bestelvormen. Een switch concept dat het mogelijk maakt om presentatie van warm naar koud te switchen en daarmee 24/7 passende producten te serveren. Ook zijn er in deze convenience store naast verse sushi en ambachtelijk schepijs, mooie duurzame retailproducten.

HOR trendlab high traffic 720x450

Meet the partners

Meer weten over deze partijen? Klik op de logo’s.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht