Funky Healthy

In de wereld van Funky Healthy staan de nutriënten centraal en presenteren de partners gezonde en verrassende keuzes voor de bewuste gast bij de Funky Healthy foodbar. Zodanig opgesteld dat iedere foodservice professional geïnspireerd wordt door het aanbod, maar het desgewenst ook direct kan integreren in een eigen concept! De geserveerde gerechten en drankjes zijn een smaakexplosie met een giga WOW factor waarin kwaliteit en design centraal staan.

Meer met nutriënten

Jong en oud is bezig met: wat draagt bij aan een bewuste en gezonde levensstijl, wat helpt mij om me goed te voelen, wat heb ik vandaag nodig als ik ga werken, sporten, leren of wil ontspannen. De groene revolutie is aangebroken en wordt gezien als dé nieuwe lifestyle.

De consument kiest steeds vaker bewust voor gezonde en verantwoorde voeding, passend bij ieders eigen persoonlijke voorkeur en levenswijze. Er wordt onder andere gekozen voor clean food, plant-based food, food replacers, smart food en nutriënt-densefood. Iedereen reageert namelijk anders op koolhydraten, vetten en suikers. Naast dat voeding moet bijdragen aan onze energy en well-being, verwachten we ook smaak, kwaliteit, een prachtige of spannende uitstraling en moet de kleur van het bord afspatten!

HOR trendlab funky health 720x450

Meet the partners

Meer weten over deze partijen? Klik op de logo’s.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht