Hoe valt uw merk op tussen uw concurrenten?

Deelname aan een beurs is dé perfecte manier om in contact te komen met uw doelgroep. Maar wist u dat deelname nog zoveel meer te bieden heeft? Zowel tijdens de beurs als gedurende de rest van het jaar kan het voor een groot media bereik zorgen. Wij helpen u graag met het realiseren van uw (year round) doelstellingen door u uw merk zowel offline als online in de schijnwerpers te zetten.

Wat past het beste bij uw merk?

 • Sponsoring & concepting
  Unieke zichtbaarheid van uw merk? Sponsor beursactiviteiten of lanceer een concept dat speciaal ontwikkeld is voor uw bedrijf.
 • Online branding & lead generation
  Onze online advertising mogelijkheden zijn het gehele jaar beschikbaar. Denk aan een op maat gemaakte online campagne op onze beurswebsite, via social media kanalen of de maandelijkse nieuwsbrief.
 • Video
  De ideale manier voor een productdemonstratie, informatievoorziening of kennisdeling. Ons professionele videoproductie team neemt de video voor u op en geeft advies over waar en hoe u de video in kunt zetten.
 • Indoor- & outdoor branding
  Verwelkom de bezoekers met banners, billboards, vlaggen of een promopoint met personeel.
 • Print
  Simpel & effectief communiceren? Maak bijv. gebruik van een positie op de uitvouwbare beursplattegrond, die door 99% van de beursbezoekers wordt gezien.

Heeft u vragen?

Member Mugshot

Isabel Rotermundt

Salesmanager

i.rotermundt@rai.nl
020 549 32 20
06 106 30 955
Member Mugshot

Tamara van Dijk

Sr. Media Consultant

t.v.dijk@rai.nl
020 549 23 06
Member Mugshot

Jolise Hidding

Media Consultant

j.hidding@rai.nl
020 549 22 46
06 468 262 42

Heeft u interesse?

Lees meer over de promotionele mogelijkheden

Download »