Branding

Maak een onuitwisbare indruk. Horecava biedt een platform dat u kan helpen uw merk onder de aandacht te brengen en uw imago te versterken. Bereik uw bedrijfsdoelstellingen door de interactie met uw publiek, zowel online als offline. Wij stellen graag samen met u een plan op om dit te bewerkstelligen.
Neem voor vragen contact op met uw Sales Consultant.

Deelname tarieven » Meer informatie aanvragen »
  Een stand op Horecava

Een stand op Horecava

Nog altijd de beste manier om uw doelstellingen te bereiken. Wordt onderdeel van Horecava en ontmoet in 4 dagen uw doelgroep en de community, kom in contact met potentiële afnemers en showcase uw producten. Kortom: uw merk in de schijnwerpers in het bruisende hart van uw vakgebied.

Deelname tarieven »

Bestickering 2 entreedeuren (draaideuren)

Bestickering 2 entreedeuren (draaideuren)

Zorg voor een grande entrée door 2 entreedeuren met uw (welkomst)boodschap door ons te laten stickeren. De stickering is dubbelzijdig en de beide draaideuren van een entree kunnen bijna in zijn geheel gestickerd worden.

Dubbelzijdig billboard op voet (2 per pakket: 4 uitingen)

Dubbelzijdig billboard op voet (2 per pakket: 4 uitingen)

Pak het groots aan en laat ons billboards op voet voor u bedrukken. Een billboard is groot en hoog en dus al vanaf afstand goed te zien. Er zijn twee zijdes, elk voor een andere uiting.

E-magazine advertentie

E-magazine advertentie

Verspreid digitaal uw merkuiting onder uw doelgroep via ons e-magazine door hier een advertentie in te plaatsen. We raden u aan om uw fullscreen advertentie te voorzien van een link of button naar uw eigen website.

Geveldoek

Geveldoek

Ga voor premium: pak het groots aan door uw merk te presenteren op een geveldoek van 17x4,9m. Deze eye-catcher trekt de aandacht van de beursbezoekers en voorbijgangers.
Locatie, afmeting en uitvoering kunt u opvragen bij uw Sales Consultant.

Netwerkevenement

Netwerkevenement

Een (exposanten)netwerkborrel/event is een ideale gelegenheid om op een informele manier in contact te komen met uw doelgroep. Er is veel mogelijk; van klein tot groot, op maat of standaard. Aan de hand van uw doelstelling organiseren we het perfecte netwerkevent.

Promopoint: Plaatsing promotioneel object met flyerteam (max. 4 pers.)

Promopoint: Plaatsing promotioneel object met flyerteam (max. 4 pers.)

Kies voor the best of both worlds en laat een flyerteam samples of flyers uitdelen, bezoekers naar uw stand sturen en/of de dialoog op gang brengen naast uw opvallende marketingobject. Uw marketingobject trekt de aandacht van de bezoeker waar het flyerteam op in kan spelen.

Promopoint: Plaatsing van een promotioneel object

Promopoint: Plaatsing van een promotioneel object

Promoot uw merk door het plaatsen van een marketingobject naar keuze, zoals een bestickerde auto of opblaasbaar voorwerp in de buurt van de hoofdentree. Een opvallende manier om in de aandacht van de bezoeker te komen en de dialoog over uw merk op gang te brengen.

Trapstickerreclame (1 traplocatie)

Trapstickerreclame (1 traplocatie)

Val op met trapstickers, een bijzondere manier om de aandacht te trekken en de bezoeker op een opvallende en grootse manier kennis te laten maken met uw merk. Het is ook mogelijk om het design niet over de hele trap te stickeren, maar elke trede met hetzelfde design te stickeren.