In onze branche draait het bij uitstek om persoonlijke ontmoetingen, dus brengen we elk jaar 4 dagen lang, ruim 65.000 horecaprofessionals samen op de Horecava, al ruim 62 jaar de grootste en belangrijkste vakbeurs. Omdat een handdruk en een gesprek meer indruk maken dan virtuele contacten.

Top 3 redenen voor deelname aan de Horecava

Ontmoet branchegenoten en vergroot uw netwerk. Haal orders en leads binnen óf versterk uw naamsbekendheid en vertel het verhaal van uw merk.

Persoonlijke ontmoetingen

Ruim 65.000 bezoekers van de Horecava komen voor producten of diensten zoals die van u. Maak kennis met nieuwe prospects en haal de banden aan met bestaande klanten. Juist in deze digitale wereld maken persoonlijke ontmoetingen hét verschil.

Sales, orders & leads

Schrijf direct orders op de beursvloer, bijna 80% van de bezoekers is beslissingsbevoegd en komt er om zaken te doen. Bovendien gaat het échte oogsten door na de beurs, met bruikbare leads voor de rest van het jaar. Exposanten ontvangen gratis Visit Connect, hiermee kunt u meten wat de beurs u heeft opgeleverd.

Naamsbekendheid

Voor minder bekende merken is zichtbaarheid in de markt van het grootste belang. Ook als uw merk wel bekend is, laat u met uw stand zien waar u voor staat en wat u beursbezoekers nog meer te bieden heeft. Bovendien is de (vak)pers op de Horecava verzameld, op zoek naar nieuws: deelname is dé manier om gratis publiciteit te genereren.

Exposanten aan het woord over hun deelname

Feiten & Cijfers Horecava 2017 (bezoekers)

Facts & Figures Horecava 2016

Download alle Feiten & Cijfers Horecava 2017 »

De 3 pijlers van de Horecava

Mensen een aangename plek bieden om elkaar te ontmoeten, daar houdt de horeca-branche zich iedere dag mee bezig. Voor u als professional is het minstens zo belangrijk om elkaar te ontmoeten. De Horecava brengt voor u het juiste publiek bij elkaar in een inspirerende omgeving.

Beleving

Met nieuwe eigentijdse concepten, wedstrijden, workshops en pop-up restaurants zorgen wij dat de beurs een ware belevenis is. De Horecava streeft ernaar een inspirerend platform te zijn, dat elke editie weer verrast en een waardevol bezoek biedt. Hiermee creëren we een omgeving die leidt tot kwalitatieve ontmoetingen en nieuwe leads.

Duurzaamheid

Steeds meer deelnemers maken van duurzaamheid een speerpunt in de bedrijfsvoering. Om deze trend kracht bij te zetten werd op de Horecava 2016 De Duurzaameter gelanceerd. Hiermee wordt jaarlijks onder horecaprofessionals kennis, houding en gedrag in relatie tot duurzaamheid gepeild. Ook zijn er vele andere initiatieven zoals het Vers & Puur paviljoen en de Groene Route.

Innovatie

De Horecava is de plek om innovatieve producten en diensten te lanceren. Zo bood de afgelopen editie meer dan 80 nieuwe producten. Vooral deelname aan de Horecava Innovation Award is een uitstekende manier om uw innovatie te promoten. Het InnovationLAB neemt een centrale plek in op de beurs. Hier krijgt vernieuwing de aandacht die het verdient.

VIND ELKAAR SNEL DANKZIJ DE SEGMENTEN!

De bedrijven op de Horecava zijn onderverdeeld in 8 segmenten. Binnen de segmenten wordt aandacht besteed aan trends en ontwikkelingen door middel van workshops, demonstraties, presentaties en wedstrijden.

Gesegmenteerde halindeling

Bezoekers vinden op de Horecava een breed en compleet overzicht van producten, services en trends uit de branche. De bedrijven op de Horecava worden onderverdeeld in 8 segmenten zodat uw product of dienst maximaal tot zijn recht komt en goed wordt gevonden door de bezoeker. Binnen de segmenten wordt aandacht besteed aan trends en ontwikkelingen door middel van workshops, demonstraties, presentaties en wedstrijden.

 plattegrond

Vraag gedetailleerde plattegrond (pdf) aan »

Zorg dat uw merk opvalt

Hoe zorgt u ervoor dat uw stand opvalt tussen de ruim 700 andere exposanten? Wij kunnen u vóór, tijdens en na de beurs helpen om u met uw merk te onderscheiden, producten te lanceren met effect en leads en branding te genereren. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.


Promotionele mogelijkheden »

TARIEVEN

Beurstarieftot 1 maart

166,00 Per m2

Verlopen

Vroegboektarief1 maart tot 1 juli

172,50 Per m2

Verlopen

Regulier tariefna 1 juli

184,00 Per m2

 

Standbouw

U kunt er voor kiezen om zelf een stand op te bouwen, waarbij rekening gehouden dient te worden met de bijgesloten standbouwvoorschriften.

Wanneer u een turn key oplossing wenst, voorzien wij in uniforme standbouw. Deze is beschikbaar in een basis en een uitgebreide variant, en in een witte en een zwarte uitvoering.
Het basispakket kost € 83,00 per m² en bestaat uit:

  • Tapijttegels
  • Houten wanden 250 cm hoog, afgewerkt met flanel
  • Houten luifel 30 cm hoog, geschilderd
  • Naambord, voorzien van naamsvermelding en stand-nummer
  • 1 spot per 4 m², wantcontactdoos, 2 KW elektra aansluiting (inclusief gebruik)

Het uitgebreide pakket kost € 112,00 per m² en bestaat naast het basispakket uit:

  • Houten berging van 1 x 1 meter, met afsluitbare deur
  • Meubelpakket van 1 tafel, 1 balie en 1 barkruk
  • 3 stoelen

Schrijf u in als deelnemer voor Horecava 2018 »
Deelname aan een beurs is een hele investering in tijd en geld, en voor veel exposanten is het geen dagelijkse kost. Wij hebben veel ervaring op dit gebied en staan voor u klaar om u te helpen.

Maarten Pompen

Maarten Pompen

Sr. Salesmanager

m.pompen@rai.nl

020 549 15 64

06 100 01 719

Isabel Rotermundt

Isabel Rotermundt

Salesmanager

i.rotermundt@rai.nl

020 549 32 20

06 106 30 955

Mike Pietersz

Mike Pietersz

Salesmanager

m.pietersz@rai.nl

020 549 32 48

06 215 81 163

BEZOEKERS OVER Horecava

Op één locatie zoveel inspiratie en nieuwe ontwikkelingen op doen is niet alleen heel efficiënt maar zeker ook inspirerend.

Projectleider food/horeca Retail

Horecava is een toegankelijke beurs. Eindelijk alleen met vakgenoten, er zijn geen dronkenlappen meer.

A.G. Kolman, dga Hofvlietvilla b.cv, Kolman beheer b.v.

Een innovatieve, ruim opgezette horecabeurs met veel enthousiaste deelnemers, inspirerende workshops en lekker eten. Fantastisch!

Evelien ter Steege, IJssalon ZaZa

Zeer goed die indeling in verschillende categorieën.

F.F.H.J. van der Reijden-Chen C.I.R. Jade Zevenhuizen

De Horecava is een fijne, prettige en gezellige beurs, met enorm veel informatie en bezienswaardigheden betreft de gastronomie.

Sanne van Gelder, Bedrijfsleider Rederij Cruise with Us

Ik kom hier al 40 jaar met plezier. Elke vakman of vrouw zou ik adviseren om naar deze beurs te gaan. Om kennis op te doen en voor je eigen ontwikkeling is dit de beste beurs in ons vak.

Kees Leegstra