Exposanten protocol

Versienummer: Juni 2020

Een veilige beurs neerzetten doen we samen. Met de RAI, de bezoekers, werknemers en jou als exposant. Om samen de branche te helpen en het goede voorbeeld te geven is het belangrijk om het exposanten protocol door te nemen en na te leven. Hieronder zijn de aangepaste Horecava protocollen voor exposanten te vinden.

Voor Horecava, als Foodservice evenement, is er aanvullende F&B informatie beschikbaar. Hier staat in beschreven wat de regels zijn voor onder andere sampling en eten / drinken op de stand.

Dit protocol en de aanvullende F&B informatie zijn levende documenten die aangepast worden naar aanleiding van de actuele situatie in Nederland. Wij hebben deze documenten zorgvuldig samengesteld op basis van de nu beschikbare informatie, desondanks kan het zo zijn dat sommige teksten niet meer actueel of juist zijn. De meest recente versies vind je hier op de website.

Download RAI exposanten protocol
Download aanvullende F&B informatie
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht