WijnSpijs Wandeling Middelburg

Klaar voor een leuke zondag? Ontdek in één middag de leukste restaurants van de stad. Chefs en sommeliers zorgen voor de juiste restaurantervaring.


Wandel van 12:00 tot 17:00 uur langs zes (soms één meer of minder) restaurants in jouw favoriete stad. Geniet in elk restaurant van een zorgvuldig uitgezochte wijnspijs combinatie. De chefs en sommeliers zorgen voor een echte restaurantervaring. Je loopt de route langs de restaurants met je eigen gezelschap en op eigen tempo. Wel zo ontspannen!

WijnSpijs Wandelingen vind je door heel Nederland, soms zelfs meerdere keren per jaar in één stad. De meeste WijnSpijs Wandelingen worden georganiseerd op zondagmiddag van 12:00 uur tot 17:00 uur.

  • Je loopt met eigen gezelschap langs de verschillende culinaire stops, ook wandel je op eigen tempo.
  • Ruim de tijd dus, om eens lekker bij te kletsen onder het genot van heerlijke wijnen en spijzen.
  • Natuurlijk houden we rekening met allergieën en dieetwensen. Tijdens het bestellen kun je deze aangeven bij dieetwensen.
  • Bewaar en rank je favoriete wijnspijs combinatie of restaurant makkelijk in de gratis WijnSpijs app

Meer informatie op https://www.wijnspijs.nl/culinaire-wandeling/


Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Leuk evenement! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit product? Laat dan hier je (h)eerlijke reactie achter zodat we onderling alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit evenement

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!