Thuisbezorgd.nl Award Show


Thusbezorgd.nl zet de allerbeste restaurants in het zonnetje

 

Wie wordt er gekroond tot Thuisbezorgd.nl Awards 2020 winnaar? Ontdek het 3 februari!

Wij eren de beste restaurants met de Thuisbezorgd.nl Awards 2020. Stemmen kan niet meer, maar we zijn nu al enthousiast over de bekendmaking van de winnaars binnenkort.  Dit jaar maken de winnaars bekend via een online event. Volg 3 februari om 14:50 uur de show via https://www.thuisbezorgd.nl/partner/awards/2020/. Dit wil je niet missen!

Wat zijn de Thuisbezorgd.nl Awards 2020?

Wij vieren graag het harde werk en de oneindige toewijding van onze partnerrestaurants, en inspireren andere partners graag om uit te blinken. Daarom eren we elk jaar onze beste partners met een exclusieve Thuisbezorgd.nl Award die ze aan hun klanten kunnen laten zien.

Welke categorieën worden bekroond?

Dit jaar hebben we een uitgebreide lijst met categorieën, zodat al onze partners een eerlijke kans maken om genomineerd te worden. Awards variëren van beste restaurant van het land of stad, verschillende keuken soorten en beste nieuwkomer tot speciale categorieën zoals beste veggie restaurant en gamechanger restaurant. Kijk hierboven voor de volledige lijst met categorieën.

Hoe worden de genomineerden geselecteerd?

Restaurants kunnen genomineerd worden voor beste restaurant: keuken soort, beste restaurant van het land en stad en voor de publieksprijs. Om voor beste restaurant: keuken soort of beste restaurant van het land of stad genomineerd te worden, moet je aan bepaalde criteria voldoen die je prestaties (behaald gedurende het jaar) aangeven. Deze criteria kijken naar de algehele prestatie-indicatoren zoals aantal bestellingen, en beoordelingen van je klanten.

Bij het bepalen van de genomineerden van de publieksprijs kijken we naar alternatieve criteria zoals de unieke eigenschappen van een restaurant, of hoe ze een bepaalde voedseltrend volgen. Lees hierboven meer over de categorieën.

Benieuwd naar de winnaars? Volg 3 februari om 15:00 uur de livestream via https://www.thuisbezorgd.nl/partner/awards/2020/


Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht