SonsbeekMarkt


De Sonsbeekmarkt is er tijdens alle jaargetijden nagenoeg elke 1e zondag van de maand te vinden in het Sonbeekpark te Arnhem naast het hertenkamp.

De SonsbeekMarkt is een mix tussen een streekmarkt en theatrale buitenfestival. Een vrolijk maandelijks feest met kleurrijke kramen en mobiele keukentjes gericht op pure voeding uit de streek of wereldse en creatieve producten. Met daarnaast een bijpassende festivalprogrammering met straattheater, muziek, natuurbeleving en inspirerende workshops. Waar je lekker en gezond inkopen kunt doen, leuke cadeaus kunt kopen, socializen, maar ook inspiratie op kunt doen. Een fijne plek waar je kunt komen proeven en eten en een boodschap kunt doen. Met voor kinderen volop mogelijkheden om te struinen, te klimmen en te klauteren.

Leuk en leerzaam voor kinderen, ouders en grootouders. Een mooi ontmoetingsplek in de buitenlucht om met je familie, vrienden, kennissen of buren te genieten. Of om er nieuwe contacten te maken! Onder het genot van een lekker hapje en drankje. Onder begeleiding van vrolijke muziek en of andere optredens.

Kijk voor meer informatie op: https://sonsbeekmarkt.nl/

Populaire artikelen
Wat anderen ook bekijken Ontdek meer op Horecava

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht