Nationale Bokbierdag Zutphen


In mei 1995 staken, o.a. Cor ten Barge, Arie Fluit en Jan Nieuwburg (toentertijd leden van de Horeca-evenementencommissie) de koppen bij elkaar en werd onder het genot van een biertje het idee geboren om een bokbier-evenement te organiseren. Samen met de Zutphense horecaondernemers werd dat najaar de eerste Bokbierdag neergezet wat in het teken stond van het presenteren van verschillende soorten bokbier van diverse brouwerijen in combinatie met feestelijke activiteiten.

Inmiddels is de Nationale Bokbierdag een waar begrip in de regio en ver daarbuiten en mag Zutphen op zondag 11 oktober 2020 tienduizenden bezoekers ontvangen tijdens alweer de 24e editie van deze bokbierdag. De nostalgische optocht met oude bierkarren, prachtig opgetuigde paarden en koetsen en oldtimers die traditiegetrouw aan het bierfeestje vooraf gaat, is al een evenement op zich dat vele bezoekers trekt. Jong en oud kan zich dan vergapen aan het moois wat voorbij komt. Een bezoekersaantal boven de 100.000 mensen is geen uitzondering.

Kijk voor meer informatie op: https://www.bokbierdag.nl/


Populaire artikelen Wat anderen ook bekijken Ontdek meer op Horecava

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht