Leiden Culinair


Het dessert is het hoofdgerecht van elk diner. Het zijn de zinnenprikkelende smaken die het langste blijven. En die langzaam overgaan in zoete herinneringen. Aan goede vrienden, oude en nieuwe liefdes en vele culinaire hoogtepunten. Dat laatste vooral, want Leiden Culinair is al 35 jaar het onbetwiste smaakfestijn in onze geliefde stad. 2021 voor het laatst.

2021 wordt het jaar waarin 14 Leidse restaurants nog één keer het allerbeste van zichzelf op de Lammermarkt presenteren. Natuurlijk voor jou als gast, maar ook als dank en eerbetoon aan een geweldige culinaire traditie die menig restaurant op de kaart heeft gezet. Nog één keer kun je er genieten van amuses, entrees, vlees-, vis- en vegetarische gerechten, en natuurlijk desserts. Grand desserts! Vier dagen lang, is de Lammermarkt weer het proeflokaal van Leiden en omgeving.

Rondom het grote plein, dat sinds de opening van de vernieuwde Lakenhal aan grandeur heeft gewonnen, heeft elk deelnemend restaurant een eigen stand. Je bepaalt zelf wat je proeft, van welk restaurant en op welk moment. Het middengedeelte van het plein is één groot terras, deels overdekt met reuzenparasols. Ook bij nat weer houden we het dus droog. Leiden Culinair is voor iedereen gratis toegankelijk.

Kijk voor meer informatie op: https://leidenculinair.nl


Populaire artikelen
Wat anderen ook bekijken Ontdek meer op Horecava

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht