Laatste kans! Meld jouw product / dienst hier aan voor de Horecava Innovation Awards

INSPIRATIONAL voor horeca & catering

Op 1 & 2 november 2021 toveren toonaangevende leveranciers de locatie van RATIONAL om tot een inspiratietheater voor horeca & catering.


Ontmoet elkaar weer, ga in gesprek met leveranciers en bekijk interessante demonstraties. Een reis over de wereld, de hybride keuken, vegan / vega / vurrukkelijk, teveel om op te noemen. Graag nodigen we u uit voor dit inspirerende evenement. Om gratis toegang te krijgen vragen we u alleen om de registratie te doorlopen. Registratie vooraf is verplicht (registreren aan de deur is niet mogelijk). We vragen u een coronatoegangsbewijs te tonen aan de deur.

Data: 1 & 2 november 2021
Tijd: 11.00 uur – 18.00 uur
Locatie: Twentepoort West 7, 7609 RD Almelo

Meer informatie en het volledige programma treft u aan op de website inspirational.nl. Ook kunt u op deze website uw bezoek registreren.


Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Leuk evenement! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit product? Laat dan hier je (h)eerlijke reactie achter zodat we onderling alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit evenement

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!