Horecava Amsterdam

Horecava, 4 dagen lang alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Ruim 75.000 professionals van ruim 40.000 geïnteresseerde bedrijven zijn op zoek naar trends en nieuwe producten en diensten. Persoonlijke ontmoetingen staan centraal op de beursvloer.


Horecava is het grootste Nederlandse trefpunt voor professionals in de wereld van eten, drinken en slapen. Zowel fysiek als online verbindt Horecava de branche. Dit doen we vooral online én éénmaal per jaar organiseert Horecava het grootste nationale foodservice event in RAI Amsterdam.

800+ Deelnemers

Met ruim 800 deelnemers op de beurs is elk segment in de foodservice branche vertegenwoordigd. Van Fast Service tot haute cuisine en van hotel tot bezorging en koffie.

12-710 Koffiebranderij Mocca d’Or

Innovaties & lanceringen

De nieuwste innovaties uit de branche worden getoond en ook veel deelnemers presenteren hun nieuwe producten en diensten op de beurs. Ervaar de innovaties en ontdek hoe jij het kunt inzetten in jouw onderneming.

TrendLAB

In tijden van nieuwe, slimme technologie en een moeilijke arbeidsmarkt sta jij als food professional voor een uitdaging: Hoe ga je om met deze veranderende gast? In het TrendLAB helpen we je verder, stomen we je klaar voor de toekomst en inspireren we je!

Klik hier om je nu direct te registreren voor Horecava 2020


Populaire artikelen
Wat anderen ook bekijken Ontdek meer op Horecava

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht