Heerlijk Heesch


Op 29 en 30 mei 2021 zal De Misse weer het toneel zijn van het culinair evenement Heerlijk Heesch. Het grote succes van voorbije jaren heeft er voor gezorgd dat we dit jaar voor de vijfde keer het evenement kunnen organiseren. Dit wordt een lustrum jaar en de organisatie zal ook dit jaar weer alles in het werk zetten om er begin juni een verrukkelijk – gratis toegankelijk – feest van te maken. En zoals u zult ontdekken : voor elk wat wils.

Ontspannen genieten van de heerlijke gerechten die de restaurateurs  voorschotelen, kan alleen tijdens het bourgondisch evenement ‘Heerlijk Heesch’.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Een groot aantal enthousiaste sponsoren staat garant voor gratis entree tot een gezellig evenement waar je U tegen zegt. Voor gepaste muziek en entertainment wordt het hele weekend gezorgd. Wie weet leiden de verrassend lekkere hapjes, muziek en een bijpassend  drankje tot het leggen van nieuwe contacten? Ook dat is namelijk Heerlijk Heesch: ontmoeten voor jong en oud!

Kijk voor meer informatie op: https://heerlijkheesch.nl


Populaire artikelen
Wat anderen ook bekijken Ontdek meer op Horecava

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht