Healthy Fest Weekend


Op 11, 12, & 13 juni 2021 vindt het 5e Healthy Fest Weekend plaats; Onze jubileum editie! Wil jij het meest sportieve weekend van de komende zomer niet missen? Blok deze data dan gauw in jouw agenda én die van je vrienden!

Je verblijft samen met elkaar in een gezellige cottage middenin de natuur terwijl je geniet van de vele workouts, masterclasses en workshops, de lekkere en gezonde foods & drinks afkomstig van één van de vele trucks op het festival en dans tot in de late uurtjes met ons mee.

Wat is het?

Healthy Fest Weekend is er voor iedereen die met zijn of haar vrienden op een leuke en actieve manier met gezondheid bezig wil zijn. Stel zelf een weekend lang je eigen programma samen, van ‘s ochtends vroeg tot laat in de avond. Alle zijn aanwezig: lekker eten op een gezellige markt, dansen op de leukste muziek, maar ook is er ruimte voor ontspanning. Kortom: een gigantisch aanbod aan sport, mind en food, met voor ieder wat wils.

Hoe werkt het?

Het programma van Healthy Fest Weekend bestaat uit ruim 250 onderdelen. Kies jouw favoriete trainingen, workouts, lezingen, workshops, meditatiesessies, yogalessen en nog veel meer. Ongeveer een maand voor het event krijg jij je eigen Healthy Fest Weekend account, waarmee je je kunt inschrijven voor de verschillende onderdelen. Weet je niet wat je moet kiezen? Geen probleem! Probeer zo veel uit als jij wilt. Zorg voor voldoende afwisseling tussen sport en ontspanning, zodat je ook op dag 3 nog lekker fanatiek mee kunt doen.

Kijk voor meer informatie op https://healthyfestweekend.nl/


Populaire artikelen
Wat anderen ook bekijken Ontdek meer op Horecava

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht