Dauwpop


Dauwpop komt in 2021 net zo hard terug! Zet daarom zaterdag 29 mei in je agenda, zodat je zeker weet dat je die dag vrij houdt. De grote afwisseling aan genres en artiesten, zorgt ervoor dat er voor iedereen wel wat leuks bij zal zitten. Naast de datum is er nog niks bekend gemaakt over deze editie, maar houd de onderstaande website in de gaten voor updates!

Dauwpop brengt jaarlijks muziek, theater en veel meer op Hemelvaartsdag op een unieke locatie middenin de bossen van het Overijsselse Hellendoorn. Dauwpop wordt al sinds 1994 gehouden aan het festivalterrein aan de Luttenbergerweg net buiten Hellendoorn.

Dauwpop boekt grote Nederlandse en internationale artiesten. In het verleden hebben al acts als The Hives, Kengsington, Doe Maar, Triggerfinger, Seasick Steve, The Wombats, Kaiser Chiefs en Caro Emerald op het affiche gestaan. Maar Dauwpop staat ook bekend om het feit dat ze net dat ene leuke rockende bandje boeken!

Kijk voor meer informatie op https://www.dauwpop.nl/


Populaire artikelen
Wat anderen ook bekijken Ontdek meer op Horecava

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht