CuliNESSE


CuliNESSE is een culinair muziekfestival wat jaarlijks plaatsvindt in Rotterdam-Nesselande. Dit evenement, wat elk jaar voor en door de regio tot stand komt, had haar eerste editie in 2010 en is sindsdien uitgegroeid tot een iconisch evenement in regio Rotterdam

Artiesten als BLØF, Golden Earring, Nick & Simon, Kensington, Guus Meeuwis, Nielson, K’s Choice, Racoon, Alain Clark, DI-RECT, MAAN, Glennis Grace, Milow, Van Dik Hout, Wulf, Miss Montreal, Candy Dulfer, The Kik, Waylon en Jan Smit hebben de afgelopen jaren op het podium gestaan. Inmiddels is er een tweede podium: Het DaDa podium. En kunnen bezoekers met de voetjes van de vloer in de CuliNESSE Sunset Kroeg, waar het elk jaar weer een feestje is.

De culinaire deelnemers, gerenommeerde restaurants uit de regio, leggen alle bezoekers in de watten met hun bijzondere kookkunsten. Verwacht bijzondere en heerlijke gerechten, vers uit de keuken. Waar veel foodfestivals werken met foodtrucks of reizende foodconcepten, wil CuliNESSE juist de verbinding zoeken met lokale ondernemers die – na het festival – ook nog een keer te bezoeken zijn in hun daadwerkelijke restaurant. Gedurende drie dagen heeft CuliNESSE een muzikale en culturele programmering. Op donderdag, vrijdag en zaterdag kun je genieten van de beste artiesten, verdeeld over de eerder genoemde drie podia.

CuliNESSE bestaat tien jaar

Tijdens de editie van 2020 viert CuliNESSE haar tienjarige bestaan. Een prachtige mijlpaal in de geschiedenis van het festival. Om dit te vieren wordt elke festivaldag afgesloten met een nieuwe artiest: een headliner die nog nooit eerder op het festival heeft gespeeld. Daarnaast zal de muzikale programmering worden aangevuld met oude bekenden. We maken tijdens deze jubileum editie een Trip Down Memory Lane.

Kijk voor meer informatie op: https://culinesse.nl


Populaire artikelen
Wat anderen ook bekijken Ontdek meer op Horecava

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht