Concert at Sea

Met een groep vrienden nog even naar het Zeeuwse strand. Vooraan staan bij je favoriete artiest. Op de dam liggen met een biertje en lekker eten. Een rondje in het reuzenrad en met een cocktail in de hand kijken naar de zonsondergang.


Op Concert at SEA is inmiddels meer te beleven dan op een gewoon muziekfestival. Zo valt er met de vaste presentatoren Viggo Waas, Joep van Deutekom en Peter Heerschop van NUHR genoeg te lachen en gebeurt er elk jaar wel iets bijzonders. Er rijden, lopen en vliegen straattheateracts over het terrein en er is een uitgebreid assortiment aan eten en drinken met aandacht voor al het lekkers dat Zeeland te bieden heeft.

ARTIESTEN

“We zijn erg trots op wat we de afgelopen jaren op de Brouwersdam hebben neergezet”, vertelt Paskal Jakobsen. “We hebben al heel wat geweldige artiesten mogen ontvangen op ons podium. De absolute Nederlandse topacts zoals Kensington, Anouk, Guus Meeuwis, Broederliefde, Marco Borsato, Ilse DeLange en Kane. Ook onze goede vrienden van Counting Crows en buitenlandse gasten als Sting, Alanis Morissette, Lenny Kravitz, Faithless, Passenger, Gavin James, Tom Odell, Bastille, Maria Mena, K’s Choice en Tom Chaplin (Keane) kwamen spelen.”

ONTSPANNEN SFEER

Concert at SEA wordt door de bezoekers geroemd om de gezellige en ontspannen sfeer op het festivalterrein. Dat heeft volgens Jakobsen niet alleen met de fantastische locatie van het festival te maken.

“Een paar jaar geleden leek het ons leuk om van Concert at SEA een tweedaags festival te maken. Dat is heel goed uitgepakt en het festival is echt een bestemming geworden. Steeds meer mensen kiezen ervoor om lekker een paar dagen in Zeeland te blijven. Ze komen eerder of blijven wat langer en slapen op een camping of boeken het bungalowarrangement. De sfeer op het terrein is er ook naar, heel relaxed, iedereen staat heel erg open om leuke dingen te beleven en heeft het gevoel op vakantie te zijn.”

Kijk voor meer informatie op https://www.concertatsea.nl/


Populaire artikelen
Wat anderen ook bekijken Ontdek meer op Horecava

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht