Chocoa


Chocoa is een jaarlijks evenement in Amsterdam. Het wordt georganiseerd om te laten zien dat de cacaosector in Amsterdam duurzame ambitie heeft en kan bijdragen aan duurzaamheid in de volledige cacaoketen. Chocoa [spreek uit: cho-kowa] wil dat de productie en consumptie van cacao en chocolade duurzamer wordt. Het is een uniek evenement omdat geen ander evenement op de wereld op een dergelijke manier alle deelnemers aan de cacaoketen bij elkaar brengt, van de producenten van chocolade en haar producten tot aan de consument.

Chocoa brengt chocoladeliefhebbers, -handelaars, -kopers, -connaisseurs en -chefs samen in Amsterdam, het grootste cacaodistributiecentum van de wereld! Chocoa is verdeeld in verschillende programma’s: de European Market Academy, Trade Fair, Chocolate Makers’ Forum, een Congres, het Festival en het professionele diner hebben allemaal hetzelfde doel: jou informeren en inspireren om jouw steentje bij te dragen aan ‘good cacao, better chocolate’! We willen dat consumenten begrijpen dat een eerlijke prijs voor goede, duurzame chocolade betekent dat de cacaoboeren een beter loon verdienen en de cacaoproductie dus een stukje beter wordt.

Kijk voor meer informatie op: https://chocoafestival.nl/


Populaire artikelen
Wat anderen ook bekijken Ontdek meer op Horecava
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht