Best Kept Secret


Best Kept Secret is hét festival om drie dagen lang de beste acts live te zien. Op Best Kept Secret zie je de artiesten die je niet mag missen in een unieke, intieme sfeer en bij voorkeur voor een groter publiek dan ze normaal gesproken gewend zijn. Van indierock tot elektronica en van hiphop tot garagerock: als wij het tof vinden, staat het op Best Kept Secret.

We proberen het festivalterrein zo mooi mogelijk te maken, door maximaal gebruik te maken van het natuurrijke terrein dat de Beekse Bergen ons biedt. Zo is Best Kept Secret’s main stage een openluchtpodium op het strand. De overige podia zijn verstopt tussen de bomen van het aangrenzende bos.

Kamperen op Best Kept Secret doe je op onze natuurcamping of in één van de vele bungalows en blokhutten op het bungalowpark. Naast een diverse muziekprogrammering proberen we je ieder jaar opnieuw een zo uitgebreid en uitgebalanceerd aanbod aan bijzonder (veelal duurzaam) eten en drinken aan te bieden.

Jij en je vrienden bepalen de rest. Geniet samen met ons van drie dagen toffe muziek en spannende artiesten.

Kijk voor meer informatie op: https://www.bestkeptsecret.nl/


Populaire artikelen
Wat anderen ook bekijken Ontdek meer op Horecava
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht