Deelname Horecava 2021

Al 65 jaar is Horecava het nationale trefpunt voor professionals in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen. Horecava brengt 365 dagen online, en normaal ook offline, vraag en aanbod samen. Ook in deze tijd is Horecava er voor de markt. Door een platform te bieden waar je online jouw merk of organisatie aan klanten en stakeholders presenteert, hoogwaardige leads genereert, waar je kennis deelt en langdurige relaties opbouwt.

Komende Horecava is dit volledig virtueel met verschillende mogelijkheden op maandag 1 februari 2021 en natuurlijk gedurende het hele jaar op Horecava.nl. Het virtuele concept is een mix van kennis en ervaringen uitwisselen met beleving en entertainment in een zakelijk perspectief. een Uniek event dat je niet mag missen en waar mogelijkheden voor jouw worden gecreëerd in deze moeilijke tijden.

Contact met Horecava

Virtuele zones Horecava Limited

Ook bij Horecava Limited staan kennisdeling en persoonlijke virtuele ontmoetingen centraal. Aan de hand van jouw doelstellingen bieden we passende pakketten aan zoals live tastings, verschillende presentatiemogelijkheden en de mogelijkheid om met één van de online pakketten het hele jaar door zichtbaar te zijn en leads te genereren op Horecava.nl.

Aan tafel
De Expert

Preview Horecava Tastings

Benieuwd of een Horecava Tasting, onderdeel van Aan Tafel, ook wat voor jouw producten en merk is? Meld je dan aan voor de demonstratie op woensdag 2 december om 16:00 uur.

Andere zones

De Business
De Lounge
Het Podium

Deze partners zijn al enthousiast

"2020 is een bizar jaar maar samen staan we echt sterk. Dat zie je ook elk jaar op de Horecava, hét contactmoment om de branche te ruiken, voelen, beleven… Zeker nu is het de aftrap van een jaar vol nieuwe kansen."
"Het nieuwe Online Horecava platform is een mooi middel om nieuwe producten te koppelen aan geïnteresseerde ondernemers. Het platform heeft ons dan ook direct al veel aanvragen van klanten uit de horeca opgeleverd."
"Het Online Horecava platform biedt foodservice kansen om van elkaar te leren en inzichten met elkaar te delen! Werken met het platform gaat makkelijk. Het is gebruiksvriendelijk en biedt kansen om eigen content te creëren en te beheren."
"Hier staan onze distributeurs en onze doelgroep komt hier, dus het komt allemaal mooi samen."
"Het online platform geeft zichtbaarheid aan onze oplossingen op een online high traffic locatie. Content plaatsen en beheren in het CMS is gemakkelijk en het is een welkome aanvulling qua verbinding tussen leverancier en de horeca."

Jouw merk 365 dagen per jaar online!

Op Horecava.nl zijn jouw merken en producten het gehele jaar zichtbaar. Het is hèt onafhankelijke online trefpunt waar foodservice professionals horecanieuws, -kennis en inspiratie én een groot aanbod van leveranciers en producten vinden. We creëren het hele jaar toegevoegde waarde, aandacht, leads en zichtbaarheid voor jouw organisatie, je merk en je producten. Jij doet toch ook mee?

Voordelen Horecava Online

  • Plaats zelf je eigen nieuwsberichten Door deel te nemen aan het Horecava platform sta je zelf aan het roer en kun je zelf je eigen nieuwsberichten plaatsen. Vergroot je zichtbaarheid en creëer traffic naar je website.
  • Het hele jaar online zichtbaarheid Enerzijds natuurlijk handig om je online zichtbaarheid te vergroten, maar ook zeker effectief om het hele jaar door een boost te geven aan je Google Ranking door online linkbuilding!
  • Linkbuilding met Horecava.nl Makkelijker gevonden worden in Google? Door deelname aan het Horecava platform creëer je extra verwijzingen naar je eigen website en profiteer je van het sterke Horecava merk.
  • Presenteer je bedrijf en producten Horeca ondernemers zijn dagelijks op zoek naar nieuwe bedrijven, innovaties en producten waarmee ze zich kunnen onderscheiden. Presenteer online je innovaties en creëer leads.
  • Koppeling met PS in Foodservice Of je nou 1 product of je hele assortiment wilt presenteren. Door onze koppeling met PS in Foodservice heb jij het zo gefixt! Presenteer je producten en stimuleer de interactie!
  • Focus op interactie en leadgeneratie Dat zie je, dat voel je en dat proef je. Zowel door alle contactformulieren als ons nieuwe reviewsysteem. Doe dus mee met online, stimuleer de interactie en creëer meer leads!

Pakketprijzen Horecava Online het hele jaar door

Je kunt op elk gewenst moment instappen. Je hebt hierbij keuze uit de volgende pakketten. Bekijk de inhoud voor invulling.

Online Starterspakket
€995,-
per jaar
Inhoud en voordelen
Starterspakket

Online Deelname

€995,-

per jaar

Online Brandingpakket
€2.495,-
per jaar
Inhoud en voordelen
Brandingpakket

Online Deelname

€2.495,-

per jaar

Online Leadgen pakket
€4.995,-
per jaar
Inhoud en voordelen
Leadgen pakket

Online Deelname

€4.995,-

per jaar

Online Leadership Pakket
€7.495,-
per jaar
Inhoud en voordelen
Leadership Pakket

Online Deelname

€7.495,-

per jaar

Meer informatie en contact

Heb je vragen over deelnemen aan de beurs of ben je benieuwd naar de online mogelijkheden van Horecava? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar en denkt graag met je mee!

Lucas Knijn Senior Sales Consultant
Demi Ridder Sales Consultant
Eva Hoekstra Sales Consultant


Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht