Horecava | 11 - 14 januari 2021

De vernieuwde Horecava app

De Horecava app is nu gratis te downloaden in de Google Play Store en Apple Store! Heb jij ‘m al? Hiermee heb je alle Horecava informatie altijd bij de hand. Highlight je favoriete deelnemers en producten en lees het laatste nieuws over de beurs. Ook het actuele activiteitenprogramma vind je daar. Handig tijdens je beursbezoek!

Blijf 'app-to-date'

Zorg dat je alle beursinformatie altijd bij de hand hebt: met een MijnHorecava account, die je binnen 10 seconden op de website of in de app aanmaakt, kun je je favoriete deelnemers, producten en programma-onderdelen selecteren en bewaren.

Een overzicht met je favorieten wordt automatisch opgeslagen en je kunt deze lijst te allen tijde inzien op de Horecava website of app. Zo weet je zeker dat je jouw, vooraf geselecteerde, deelnemers ziet en geen enkele leuke activiteit mist!

Zorg dus dat je de gratis app downloadt om ook daar toegang te hebben tot jouw favorieten. Je logt met je MijnHorecava account in, in de app.

Download de app

iPhone app

App Store logo

Download de Horecava app uit de Apple App Store.

Android app

Play Store logo

Download de Horecava app uit de Google Play Store.

Wat kan je ermee doen?

Je favorieten selecteren

Je favoriete producten, workshops en activiteiten selecteren en opslaan op één centrale plaats op

Favoriete deelnemers

Bewaar je favoriete deelnemers en raadpleeg deze lijst wanneer je maar wilt

Persoonlijke gegevens

Werk je persoonlijke gegevens en interesses bij en beheer je inschrijvingen op de RAI nieuwsbrieven


Ga naar MijnHorecava »

App image

“Met de komst van onze nieuwe en verbeterde HORECAVA app, in combinatie met MijnHORECAVA, bieden we exposanten en bezoekers de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen. In de app vind je de nieuwste producten van en informatie over onze exposanten waardoor we de ontmoeting tussen de bezoeker en exposant nog beter kunnen faciliteren.”

Luuk Scholte Beursmanager Horecava