Winactie Horecava 2023: gratis personeelswerving

Het werven van het gewenste personeel en daarmee zorgen voor een sterk team; welke horeca-ondernemer wilt dat nou niet? De horecabranche kampt met een enorm tekort aan personeel. Het vinden van het juiste personeel is in deze tijd makkelijker gezegd dan gedaan, daarom schiet The Fully Bookers hierbij graag te hulp!

The Fully Bookers brengt al ruim zes jaar bij vele horecazaken met succes meer gasten, omzet én personeel binnen. Dit doen zij door hun passie voor de horecawereld te combineren met hun kennis van digitale marketing. Hier kan jij nu gratis van profiteren; registreer je vóór 25 december voor een bezoek aan Horecava 2023 en maak kans op een samenwerking voor zes maanden met The Fully Bookers ter waarde van 2850 euro!

Wat houdt deze prijs in?

  • Een kick-off en kennismaking bij jou op locatie;

De kick-off is een afspraak op locatie. Het team van The Fully Bookers komt langs om nader kennis te maken. Verder bespreken zij de ‘kickstarter-vragenlijst’ die je voor deze afspraak zult ontvangen en ga je samen concrete doelstellingen opstellen.

  • Ontwikkelingen van een plan van aanpak 

Op basis van de afgesproken doelstellingen, jouw specifieke wensen en mogelijkheden kiest The Fully Bookers de juiste marketingmix uit. Verder ontwikkelen zij uitingen die potentiële sollicitanten te zien gaan krijgen en bepalen ze hoe zij hen precies gaan bereiken. Let op: Advertentie spend aan derden is wel voor eigen kosten.

  • Plan van aanpak presentatie; 

Het plan van aanpak wordt vervolgens digitaal aan je gepresenteerd en toegelicht. Dit is voor jou het moment om terugkoppeling te geven en om al je vragen te stellen.

  • Testen, evaluatie en optimalisatie van de gecreëerde online campagnes;

Gedurende de eerste weken wordt er actief geëxperimenteerd met doelgroepen, worden uitingen met elkaar vergeleken en wordt de website gecheckt op reacties van bezoekers. In deze fase zijn The Fully Bookers veel bezig om campagnes te optimaliseren om zo tot de eerste gewenste resultaten te kunnen komen. Zodra zij de juiste mix te pakken hebben, is er minder noodzaak aan optimalisatie, dit zal een paar maanden duren. Om altijd de beste resultaten te behalen, blijven zij wel continue de campagnes monitoren.

  • Maandelijkse voortgangsgesprek en rapportage.

Elke maand ontvang je een update over de uitgevoerde werkzaamheden, successen, kansen en/of verbeterpunten. Je ontvangt een online dashboard die op elk gewenst moment voor jou toegankelijk is.

Wil jij kans maken op bovenstaande personeelswerving?

Tickets Registreer nu voor Horecava 2023
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!