Media Solutions Horecava | buiten

Naast een beursstand zijn er diverse andere promotionele mogelijkheden tijdens Horecava om jouw doelstellingen te verwezenlijken. Wij bieden diverse campagne mogelijkheden in de vorm van online media, in- & outdoor communicatie en printadvertenties. Zie hieronder de diverse mogelijkheden. Onze sales consultants denken graag met je mee voor een voorstel op maat.

Outdoor Communicatie

Maak gebruik van diverse promotionele items en trek tijdens Horecava de maximale aandacht met indoor- en outdoor communicatie.

Horecava outdoor media solutions

Promopunt Entree C & K

Meer info en specificaties

Trek de aandacht door het inzetten van een promopoint én plaats een marketingobject naar keuze zoals bijvoorbeeld een bestickerde auto, een opblaasbaar object of een ander promotioneel item in de buurt van een van de hoofdingangen (Entree C of Entree K). Op de toegewezen locatie plaats je het object samen met een promotioneel team van maximaal 4 personen.

 • Formaat 12m²
 • Andere formaten op verzoek
 • Tarief is exclusief plaatsing, materiaal e.d.
Direct contact over dit product

Geveldoeken

Meer info en specificaties

Trek direct de aandacht van bezoekers en voorbijgangers door de inzet van een geveldoek. Rondom het complex zijn verschillende posities beschikbaar. Dit premium product is een echte eyecatcher voor zowel bezoekers als voorbijgangers.

 • Een stijlvolle manier om uw merk te presenteren: een reclamedoek met uw boodschap in een aluminium frame.
 • Locatie, afmeting en uitvoering afhankelijk van de gemaakte keuze.
 • Beschikbare afmetingen zijn: 1700 cm x 490 cm (b x h), 1700 cm x 980 cm (b x h), 1200 cm x 280 cm (b x h), 1450 cm x 490 cm (b x h) en 1800 cm x 200 cm (b x h).
Direct contact over dit product

Doeken en vlaggen

Meer info en specificaties

Baniervlaggen zijn een mooie manier om een merkuiting al vóór de entree bij de bezoekers in het oog te laten springen. De vlaggenmasten zijn gepositioneerd in de buurt van de hoofdingangen C en K.

 • Baniervlaggen zijn beschikbaar in paketten van 3 en van 9 vlaggen.
 • Tarief is inclusief plaatsing en materiaal.
Direct contact over dit product

Dubbelzijdig billboard

Meer info en specificaties

Met het gebruik van billboards is het mogelijk de bezoekers te verwelkomen en te attenderen op het beursaanbod en de stand locatie. Elk billboard heeft twee zijdes en kan, indien gewenst, worden verlicht zodat deze extra goed opvalt. Locaties zijn op het voorterrein van Horecava en worden in overleg toegewezen.

 • (L – 1 billboard)
 • 1 of 2 billboards
 • Formaat 355 cm x 245 cm (b x h)
Direct contact over dit product
Horecava | Producten - Bestickering Draaideuren

Bestickering 2 entreedeuren

Meer info en specificaties

Verwelkom de bezoekers op het moment dat zij het pand betreden. De draaideuren zijn uitermate geschikt om de zichtbaarheid van het merk te vergroten en kunnen, met bijvoorbeeld een verwijzing naar de stand, traffic stimuleren. Er zijn twee mogelijkheden: het plaatsen van een object in de ruimte binnen de draaideuren of het plaatsen van stickers op de deuren zelf. De draaideuren bevinden zich bij de hoofdingangen C en K.

 • Betreft draaideuren
 • Keuze uit entreedeuren bij Entree C of Entree K.
Direct contact over dit product

Totem

Meer info en specificaties

Communiceer op een eenvoudige en effectieve wijze met de bezoeker tijdens de route van en naar de beurs. . De borden kunnen op het voorterrein, in de buurt van de hoofdingangen en langs de looproute van en naar het station worden geplaatst. De locaties zijn variabel en worden in overleg toegewezen.

Direct contact over dit product

Exposuretoren buitenterrein

Meer info en specificaties

Deze vierkante toren kan perfect worden ingezet als eye-catcher of verwijzing. Bezoekers zullen de zeer opvallende toren zien op het moment dat zij de beurs naderen of verlaten. Er kunnen vier verschillende of vier dezelfde doeken worden gedrukt, afhankelijk van de wensen en doelstelling. De toren wordt op het voorterrein in de buurt van de hoofdingangen geplaatst, de locaties zijn variabel en worden in goed overleg toegewezen.

 • (1 toren, 4 zijdes)
 • 150 cm x 375 cm (b x h)
 • Tarief is inclusief plaatsing en materiaal.
Direct contact over dit product

Posterlijsten parkeergarage

Meer info en specificaties

Direct in contact treden kan via de posterlijsten in de parkeergarages. De ideale manier om een beeld of boodschap bij de bezoeker over te brengen. Daarnaast is dit voor veel bezoekers het eerste en laatste contact moment op locatie.

 • 10 lijsten
 • 84 cm x 118 cm (b x h)
Direct contact over dit product

Meer informatie en contact

Heb je vragen over je deelname aan Horecava of bepaalde Media Solutions? Neem dan contact op met onze Sales Consultants. Ons team staat voor je klaar en denkt graag met je mee!

Demi Ridder Sales Consultant
Eva Hoekstra Sales Consultant
Noortje Slootweg Sales Consultant


Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!