Innovatie centraal op Horecava

Innovatie blijkt door de jaren heen een steeds belangrijker onderdeel te worden in de bedrijfsvoering van de horecaondernemer.

Het TrendLAB

Op het TrendLAB staan diverse organisatie vanuit de foodservice branche die door middel van co-creaties een blik van actuele thema’s weergeven. Als bezoeker wordt je door de verhalen van ondernemers, inhoudelijke sessies en trendtours meegenomen in de nieuwste thema’s, producten, oplossingen, diensten en ontwikkelingen binnen de branche. Tegelijkertijd leer je hierdoor ook meteen hoe je deze trends in je eigen organisatie kan toepassen. Op het TrendLAB maak je kennis met de nieuwe producten, diensten en concepten. Door dit platform vol innovatie, sta jij voorbereid en vol kennis in de wereld van hospitality & foodservice.

Het Start-upLAB

In het Start-upLAB, onderdeel van het TrendLAB, staan vele bekende en onbekende start-ups die nieuwe initiatieven, producten en diensten presenteren. Je valt op het Start-upLAB van de ene innovatie in de andere. Daarnaast is dit dé plek waar nieuwe ondernemers en volgroeide foodservice professionals samenkomen. Oftewel de start van samenwerkingen die weer leiden tot de mooiste innovaties. Daarnaast kom je via ronde tafelsessies, workshops en challenges tot nieuwe inzichten en ideeën binnen de bestaande industrie. Zo wordt de start-up community samengebracht met de industrie, wat kan leiden tot nieuwe ontwikkelingen, inzichten en oplossingen in de markt.

De Horecava Innovation Award

Elke editie wordt de Horecava Innovation Award georganiseerd. Ook wel dé zoektocht naar de beste innovatie in de foodservice industrie. Met deze competitie geeft Horecava innovaties van bedrijven erkenning en beloningen, door hen een podium te geven en prijzen uit te reiken. Hiermee hoopt Horecava innovatie in de branche te stimuleren.

Ieder jaar schrijven deelnemers zich in voor de categorieën: Equipment & Services, Food & Beverage, Concepts, Interior & Design en Digital, Apps & Social media. Daarnaast maken ook alle inzendingen kans op de Duurzaamheid Award, Karel de Vos. De vakjury beoordeelt vervolgens zorgvuldig welke bedrijven de categorieprijs, Duurzaamheid Award en Horecava Innovation Award (overall winnaar) verdienen. Tijdens de opening van Horecava 2023 worden de winnaars bekend gemaakt!

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!