Extra aandacht creëren voor jouw stand – Binnen

Naast een beursstand zijn er diverse andere promotionele mogelijkheden tijdens Horecava om jouw doelstellingen te verwezenlijken. Wij bieden diverse campagne mogelijkheden in de vorm van online media, in- & outdoor communicatie en printadvertenties. Zie hieronder de diverse mogelijkheden. Onze sales consultants denken graag met je mee voor een voorstel op maat.

Horecava | Producten - Bestickering Draaideuren

Bestickering 2 entreedeuren

Verwelkom de bezoekers op het moment dat zij het pand betreden. De draaideuren zijn uitermate geschikt om de zichtbaarheid van het merk te vergroten en kunnen, met bijvoorbeeld een verwijzing naar de stand, traffic stimuleren. Er zijn twee mogelijkheden: het plaatsen van een object in de ruimte binnen de draaideuren of het plaatsen van stickers op de deuren zelf. De draaideuren bevinden zich bij de hoofdingangen C en K.

€ 9.090,- (inclusief productie- en plaatsingskosten)

Object in twee entreedeuren (draaideuren)

Voor extra aandacht kun je een object plaatsen in de ruimte binnen de draaideuren.

€ 5.125,- ( inclusief productie- en plaatsingskosten)

Horecava | object in de draaideur
Horecava | bestickering trapleuning roltrap

Bestickering roltrapleuning

Beide zijdes van één roltrap.

Door de inzet van de roltrappen als promotiemiddel zal
de bezoeker letterlijk stil staan bij en geattendeerd worden
op het merk. Dit is mogelijk door de gehele leuning te
voorzien van branding.

€ 5.186,- (inclusief productie- en plaatsingskosten)

Trapstickerreclame

Een bijzondere en effectieve manier om de aandacht te trekken is de inzet van de trapsticker, waarmee de bezoeker op unieke wijze wordt geattendeerd op het product of merk. Het design kan de gehele trap bestrijken of elke trede kan met hetzelfde beeld worden bestickerd.

€ 3.643,- ( Inclusief productie- en plaatsingskosten)

Horecava | Trapbestickering
Horecava | Vloerstickers

Vloerstickers

Laat een uiting of beeld herhaaldelijk terugkeren op de beursvloer met deze kwalitatief hoogwaardige vloerstickers, om zo bezoekers meerdere malen te attenderen op een merk, product en/of stand locatie.

Vloerstickers 1×1 meter (5 per pakket) € 2.915,-
Vloerstickers 2×2 meter (2 per pakket) € 3.154,-
Vloerstickers 4×4 meter (2 per pakket) € 6.100,-

Toiletreclame

Toiletreclame is een uitstekende manier om in het geheugen van de bezoeker te blijven hangen. Verschillende boodschappen, foto’s of andere uitingen worden weergeven in de poster frames. De frames hangen boven de urinoirs en aan de binnenkant van de toiletdeuren.

A4 posters (25 lijsten) € 1.500,-
Spiegelstickers (10 stuks) € 700,-
Spiegelstickers (20 stuks) € 1.400,-

Posters

Communiceer deelname en standlocatie door het inzetten van posterlijsten met een promotionele uiting. De A0 posterlijsten bevinden zich op verschillende locaties binnen het beursgebouw, waaronder de passages, parkeergarages en entrees.

Posterlijsten A0 binnen (10 lijsten) € 2.835,-
Posterlijsten A0 parkeergarage (10 lijsten) € 1.860,-
Horecava | Posterlijsten
Horecava | Producten - Vermelding Beursplattegrond

Plattegrond

De ideale manier om meerdere malen per dag in contact te komen met de doelgroep is het inzetten van een uiting op de uitvouwbare plattegrond. Terwijl bezoekers zich oriënteren met behulp van de plattegrond worden zij geattendeerd op bijvoorbeeld een beursaanbieding of zien zij het bedrijfslogo met standnummer.
De plattegrond is voor bezoekers tijdens de beurs gratis verkrijgbaar in de entree.

Advertentie op de achterpagina (onder) € 3.320,-
Advertentie op binnenzijde (98x100mm) € 950,-
Advertentie op binnenzijde (98x83mm) € 950,-
Logo en standnummer naast plattegrond € 390,-

Meer informatie en contact

Heb je vragen over je deelname aan Horecava of bepaalde Media Solutions? Neem dan contact op met onze Sales Consultants. Ons team staat voor je klaar en denkt graag met je mee!

Demi Ridder Sales Consultant
Eva Hoekstra Sales Consultant
Noortje Slootweg Sales Consultant


De informatie en prijzen genoemd op deze website zijn een indicatie waar geen rechten aan kunnen worden ontleend. Prijzen kunnen veranderen onder invloed van de tijd van het jaar, of de combinatie waarin producten worden afgenomen. Voor een sluitende offerte neemt u contact op met één van onze verkoopadviseurs. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!