Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Horecava Innovation Award

Heb jij een nieuw foodservice product of dienst? Dan moet daar de hele branche toch van horen? Horecava vindt van wel en daarom reiken we al meer dan 20 jaar de Horecava Innovation Award uit, dé prijs voor de beste innovaties in de branche! 

Treed in de voetsporen van Gold & Green, Deliverect, Pure Pacific Yellowtail, Formitable, Rebottled Glas en vele andere prijswinnaars uit het verleden. Én maak kans op de Duurzaamheid Award Karel de Vos. Door mee te doen zet je jouw product of dienst in the spotlight. Misschien win je één van de Awards, dan ben je verzekerd van veel media aandacht en is de kans groot dat jouw innovatie een super boost krijgt!

Direct inschrijven Horecava Innovation Award
"Het begon al op de beurs dat er heel veel mensen naar onze stand kwamen om te proeven. Daarna hebben we in alle vakbladen gestaan en heel veel positieve reacties gehad, ook van nieuwe restaurants. Het heeft ons echt geholpen om Pulled Oats op de kaart te zetten!"
"Ten eerste was het vooral een enorme eer om de HIA award binnen te halen. We hebben hiermee heel wat extra zichtbaarheid gekregen. De PR die de award ons heeft opgeleverd, heeft ons meer naamsbekendheid gegeven."
"Innovatie is één van de belangrijkste kernwaarden in ons bedrijf, wij zijn dan ook verheugd dat dit door onafhankelijke partijen wordt erkend en beloond. De Award komt bij ons op een speciaal plekje te staan!"

Welke categorieën zijn er?

Je stuurt jouw innovatie in, in één van onder onderstaande categorieën. Per categorie zijn de criteria en voorwaarden vastgesteld waarbij de jury vooral kijkt naar de invloed op omzet, marge, kosten, veiligheid, kwaliteit en aangenamer werken.

Equipment & Services

Producten/systemen die het werk voor ondernemers en medewerkers vergemakkelijken, verlichten, verminderen, bespoedigen of veraangenamen; Technieken die zorgen voor betere kwaliteit van het horecaproduct. Prestatie-verhogende apparatuur, technologie (bijvoorbeeld robots), installaties en gereedschappen.

Food & Beverage

Nieuwe en vernieuwende producten met nieuwe smaken, smaakcombinaties of toepassingen. Vernieuwend in de markt, verrassend voor de gast, bedrijfseconomisch interessant voor de ondernemer. Alle voedingsmiddelen (in alle staten van verwerking; van vers tot kant-en-klaar) en dranken. Ook food & beverage producten uit streek en regio vallen binnen deze categorie.

Concepts, Interior & Design

Producten (voor interieur en exterieur) die bijdragen aan een betere uitstraling van bedrijven; die voor gasten sfeer- en comfort-verhogend zijn; die voor beleving zorgen; die bijdragen aan hogere omzetten. Voorbeelden kunnen zijn meubilair & stoffering, verlichting, servies, bestek & glaswerk, decoraties.

Digital, Apps & Social Media

Mobiele en digitale toepassingen voor gasten/consumenten en/of ondernemers binnen de horeca en foodservice, die de kwaliteit en beleving vergroten en/of het ondernemen makkelijker maken en/of het rendement verhogen.

Wat kan het jou opleveren?

Winnaar Innovation Award 2020

Te winnen prijzen

Sluit je aan bij de vorige winnaars zoals Green & Gold,  Deliverect, Pure Pacific Yellowtail, Formitable, Rebottled Glas en vele andere.

  • Horecava Innovation Award: Elke genomineerde maakt kans op deze overall price
  • Categorie prijzen: Per categorie is er één prijs te winnen
  • Duurzaamheid Award Karel de Vos: Alle ingezonden innovaties maken kans op deze bijzondere trofee. Hierbij ligt de nadruk op ‘zorg voor een betere wereld.’

Belangrijke data

22 juli Inschrijving open
22 oktober Deadline inschrijving
8 november Deadline inzending producten t.b.v. selectie dag F&B
11 november Selectie dag categorie F&B
19 november Bekendmaking genomineerden (alle categorieën)
10 december Verdediging genomineerden (alle categorieën)
10 januari 2022 Feestelijke bekendmaking winnaars HIA

Inschrijven Horecava Innovation Awards

Geef jouw nieuwe product of dienst de aandacht die het verdient, schrijf je in en zet jouw product of dienst in de spotlights. Ben je exposant op Horecava? Klik dan hiernaast op ‘Inschrijven HIA als exposant’ om naar het exposantenportaal te gaan. Ben je geen exposant? Geen probleem! Dan kun je binnenkort (rond half augustus) ook je eigen inlogcode aanvragen en meedoen, dus hou daarvoor deze pagina in de gaten.

Juryleden Horecava Innovation Award

Juryvoorzitter

Vice voorzitter

Karel de Vos Award team

Puck Kerkhoven Eigenaar Redfox Media
Frank Lindner Campaigner Foodwatch Nederland

Categorie Food & Beverage

Ab Hannema Eigenaar De Hoornse Kogge

Categorie Equipment & Services

Marjon Prummel Hoofdredacteur Misset Horeca
Uwe Reimer Sales Director Hoshizaki Europe
Maarten van Hussen Senior Adviseur HTC

Categorie Concepts, Interior & Design

Iris Kranenburg Hoofdredacteur van Entree Magazine
Gerben van der Molen Stars Design
Guendaline Stinkens Directeur Hospitality De Baak
Mieke Verduijn Concept Development Lead bij Schiphol
'Verassen door te vernieuwen'. Lees het interview met Mieke

Categorie Digital, Apps & Social Media

Hugo Maat Koninklijke Horeca Nederland

Partner Horecava Innovation Award

Partner van de Horecava Innovation Award is PS in foodservice: dé centrale plek voor productinformatie van voeding, drank en non-food. De online database voor borgen, delen en gebruiken van productinformatie.

  • PS brengt jouw productinformatie naar klanten, overzichtelijk en met kwaliteit. Stroomlijnen en ontlasten van de interne organisatie vanuit één plek.
  • Meer dan productinformatie: naast de basisinformatie (ingrediënten, voedingswaarden, allergenen en logistiek) kun je veel meer informatie in PS toevoegen. Denk aan je commerciële verhaal, foto’s, recepten, bereidingswijzen, specifieke nutriënten, keurmerken, kenmerken en nog veel meer!

Meer informatie? Bekijk dan de video of klik hier.. 

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!