Horecava schuift door naar het voorjaar

Bezoeken

Vakbeurs Horecava 2022 wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum in het voorjaar. Dit besluit heeft de organisatie, in afstemming met de horecabranche, genomen. Horecava staat bekend als dé toonaangevende Horeca vakbeurs in Nederland, met een volledig en kwalitatief aanbod voor de gehele branche, waar fysiek verbinden en gastvrijheid centraal staan. Door de huidige omstandigheden in – en de druk op – de markt, kan dit onvoldoende gewaarborgd worden.

Medio december volgen nadere berichten over de plannen voor 2022. Ook deze zullen in samenspraak met de markt tot stand komen. Het besluit om Horecava 2022 te verplaatsen heeft verder geen gevolgen voor andere vakbeurzen die door RAI georganiseerd of gefaciliteerd worden. Lees ook het volledige persbericht.

Wat mag je echt niet missen in het voorjaar?

Wedstrijden
All Day Drinks Area
TrendLAB

Segmenten Horecava 2022

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!