Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Proef de toekomst op Horecava

Horecava, 4 dagen lang alles over eten, drinken en buitenhuis slapen. Al meer dan 65 jaar biedt Horecava een podium voor de foodservice industrie. Ruim 55.000 horecaprofessionals van ruim 35.000 geïnteresseerde bedrijven zijn op zoek naar trends en nieuwe producten en diensten.

Van maandag 10 tot en met donderdag 13 januari 2022 vind je in RAI Amsterdam een breed scala aan leveranciers en fabrikanten, een bruisend theaterprogramma en inspirerende sprekers. We nemen je mee in de wereld van foodretail en foodservice. Hoe speel je als ondernemer het beste in op jouw gast van morgen, de nieuwste trends en de veranderende branche?

Meer informatie over de segmenten, de deelnemende partijen, plattegrond, programmering en sprekers tijdens Horecava 2022 volgen binnenkort.

Kun je niet wachten en wil je nu al meer weten? Hou dan regelmatig onze nieuwspagina in de gaten en blijf up to date van het laatste horeca- en beursnieuws in de wereld van eten, drinken en slapen.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!