Horecava schuift door naar het voorjaar

Exposanten protocol

Versienummer: September 2021

Een veilige beurs neerzetten doen we samen. Met de RAI, de bezoekers, werknemers en jou als exposant. Om samen de branche te helpen en het goede voorbeeld te geven is het belangrijk om het exposanten protocol door te nemen en na te leven. Hieronder zijn de aangepaste Horecava protocollen voor exposanten te vinden.

Voor Horecava, als Foodservice evenement, is er aanvullende F&B informatie beschikbaar. Hier staat in beschreven wat de regels zijn voor onder andere sampling en eten / drinken op de stand.

Dit protocol en de aanvullende F&B informatie zijn levende documenten die aangepast worden naar aanleiding van de actuele situatie in Nederland. Wij hebben deze documenten zorgvuldig samengesteld op basis van de nu beschikbare informatie, desondanks kan het zo zijn dat sommige teksten niet meer actueel of juist zijn. De meest recente versies vind je hier op de website.

Download RAI exposanten protocol
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!