Best Barista Competitie

Elk jaar strijden barista’s om de felbegeerde titel “All Round Best Barista of The Netherlands” tijdens Horecava. Een wedstrijd waarbij diverse barista’s, koffielovers, koffiekenners en bekwame koffiezetters hun signature drink presenteren aan de jury.

De “All Round Best Barista of The Netherlands” wordt gekozen na het doorlopen van vier rondes. Hierbij gaat het niet alleen om het creëren van het drankje, maar ook de gastvrijheid bij het serveren hoort hierbij. Want hoe is de persoon achter de bar? Voelt hij of zij de gast goed aan en hoe is de service? Door met creativiteit een signature drink te ontwerpen maak je echt een statement en kun je bijvoorbeeld verder kijken naar een samenwerking met een chef voor de perfecte combinaties.

Het programma bestaat uit 4 rondes met aansluitend een prijsuitreiking en een borrel:

  • Ronde 1: theorie examen
  • Ronde 2: snelheid en effectiviteit
  • Ronde 3: specialty ronde
  • Ronde 4: personality ronde
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!