Marketing Breakfast Club

Voor de vierde keer organiseren FoodServiceXs en Horecava de Marketing Breakfast Club. Dit is dé ontbijtsessie voor marketeers in de foodservice branche. In één ochtend ben je up-to-date over het thema ‘Radicale Transparantie’. Ben jij er ook online bij op woensdag 12 januari van 09:45 tot 12:00 uur?

Ja! Ik wil me aanmelden

Thema: Radicale Transparantie

We moeten toe naar een gelijk speelveld waarbij duurzaamheid centraal staat. De vervuiler komt nu weg met een concurrentievoordeel omdat de maatschappelijke kosten uit de prijs verdwijnen en worden afgewenteld op de belastingbetaler en de rekening van onze kinderen. We moeten toe naar een nieuwe manier van verwaarden, een nieuw systeem waarbij de vervuiler betaalt.

Het hangt in de lucht dat een dergelijk systeem de toekomst is, en dat steeds meer producenten ketenverantwoordelijkheid gaan nemen, maar hoe gaan we dat organiseren, en wie is de eerste die hier grootschalig mee van start gaat? Gaan consumenten dat überhaupt pikken? Marketeers hebben daar natuurlijk ook een grote rol in, want hoe krijg je jouw radicale verhaal over de bühne?

Sprekers

Volkert Engelsman CEO Eosta & Pleitbezorger bij True Cost Food Calculation
Daniëlle Braun Corporate Antropoloog
Michel Scholte Minister van de Nieuwe Economie

LEARNING

Tijdens de Marketing Breakfast Club kijken we hoe jij, met jouw merk(en) de stap kunt zetten naar verbeterend ondernemen. We presenteren inspirerende voorbeelden van zowel binnen als buiten de foodservice branche.

NETWORKING

Het is tijdens een goede bak koffie achter je computer en deze online sessie ook het ideale moment om andere marketeers uit de branche te ontmoeten. Daarnaast leer je van zowel je collega’s als de sprekers en is het aan jou om ook jouw kennis te delen met de andere marketeers.

"Wij zijn er om het werk van food marketeers een beetje makkelijker te maken. Door de samenwerking met Horecava kunnen we samen de trends en ontwikkelingen die we signaleren in de markt van eten en drinken, delen met alle marketeers uit onze mooie branche!"
"De Marketing Breakfast Club is dé plek voor alle marketeers uit de foodservice branche."
"De vorige Marketing Breakfast Club werd beoordeeld met een 8,2!"

Het Marketing Breakfast Club – ontbijt wordt mede mogelijk gemaakt door:

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!